prof. dr. Seljak
Član
I moja realna procena je bila oko 3 500e, mada pošto znamo mašinu i koji evro više ali on je zacenio i to lepo 4 200e. Mislim da je to malo puno. Na šta bih trebao da obratim pažnju još?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zdravo svima, zanima me koja je razlika izmedju kk30 i eko 3500, cuo sam da ima je razlika samo sto "eko" moze da vislje kipa ima ruku vecu ili kako se vec zove a da su isti sto se tice branja i masine iz nutra nisam majstor i neznam ali planiram da uzmem jedan i dvoumim se, a kk30 mi se cini manji i spretniji sto meni i odgovara za brdoviti kraj i imt 539 e sad ako neko zna razlike izmedju njih molio bih da mi pomogne oko toga. bunker mi se cini isto manji na kk30 ali sve to kazem jeste spretniji i manji e sad kakav je problem ta ruka za kipanje neznam...jos jednom zamolio bih za pomoc oko toga...pozdrav svima...
zavisi od istrošenosti valjaka ali možeš znam sigurno jer je moj otac to radio pre 15 godina isto na kk30 posle varenja obradio brusilicom i peglaj dalje i prodat je tako sa navarenim valjcima.Prijarelji dali mogu da navarim sesticu sipku na otkidacke valjke,dali je to mnogo ili malo.Neznam dimenzije novih,ili da ih menjam u pitanju je kk30.
Tako je razlika je samo u kipovanju jer eko3500 moze da kipuje u Zmajevku naprimer a kk30 nemoze jer direktno kipuje bez podizanja.Ako ti je teren brdovit i nevuces velike prikolice tipa Zmajevka bolji od kk30 ti netreba a jeftiniji je od eko.Kod mene su svi masovno kupovali eko,kao bolji je jer podize i kipuje a kipuju svi do jednog u male prikolice,niko nema veliku jer kod mene je brdo i nemozemo je vuci sa ovim malim traktorima.![]()