kanalas robert
Član
Savoris netreba nista dirat ja mog tornada 35 teram u sporom prvom,i ako dabro znam jedina razlika je u kosu moj je skoro duplo veci.A brzine su iste na vlatku!Bice to sve dobro bez smanjenja brzine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za varenje nema da brineš , mogu da ga povarim bolje nego što je napravljenTo je dosta jeftino samo obrati pažnju gde je pucao jer nije baš stručno vareno,mada to tebi neće biti problem
@ savoris
Savo, čestitam na kupovini i želim da te dobro služi, barem kao što je mene služio moj berač.
Prvi utisak o beraču da je farban i da je vožen dok iz nekog razloga nije stao, zato ima radikalna pojačanja na sve strane, pravo da ti kažem da ja toliko izvaren i pojaćavan berač nisam sreo, no to neznači da je berač loš. Po varovima da se zaključiti da su spojnice od reduktora osnovni krivac za pucanje šasije, kao i nedovoljna dotegnutost reduktora. Obavezno skini i veliki reduktor da vidiš u kakvom je stanju i da li je dobro namešten pogon otkidačkih valjaka, jer na tom delu gde se šasija spaja sa nosačem tarupa je najviše izvaren, a to govori o velikim vibracijama u radu berača.
Savo, obavezno stavi lim ispod eliminatorskih valjaka jer će kroz taj otvor ispadati klipovi,
Zamaščenost podiznih klipova ukazuje da propuštaju ulje. Ako se to dešava u manjoj meri, onda nije strašno. Izgrebanost zadnje strane bunkera ukazuje da je kačio u elevator. Na slikama se nevidi vrh elevatora gde se španuje elevatorski lanac, tako da o tome nemam komentar, ali je elevator negde kačio. Obavezno proveri stanje donje osovine elevatora i stanje lančanika, jer se oni dosta habaju, a ležajevi brzo propadnu ako se berač čuva napolju, što je verovatno bio slučaj i sa ovim, jer mu je leva strana bunkera protrulila.
Sve u svemu, dobar pazar za lep posao oko pripreme za sezonu, a kad se uvede u red biće to solidan berač.
Da dalje nedužim,slobodno pitaj ako imaš nešto nejasno, a imaš postavljen i katalog rezernih delova sa osnovnim parametrima za podešavanja.
Pozdrav od Mirka iz Kule.i
ne , neću to , vidio sam kod čovjeka da je podvukao točak , jedini problem je što je on taj berač prodao pa nemožem da vidimNisam siguran da bi desni tocak mogao da stavis ispod beracke sekcije, ali sam vidjao da su ga stavljali izmedju levog kljuna i sasije koja nosi kos.
radit ću tako da se izbriše cijeli pojam ''pucanje šasije'' iz kalendara branjasava ga sprema za treci svecki rat, bravo majstore