reduktori su čini mi se u urednom stanju , rakete je neko navario ali je to uradio po meni dobro tako da to ne bi trebao biti problem , privodni lanci mi izgledaju dobro ali njihovi španeri na vru kljunova imaju veliki luft u ležaju
, na njemu je mnogo gluposti , većina ležajeva je za zamjenu , sve je nešto drndano i nije uradjeno kako treba
limarija je očajna ali ona ne bere
neznam ni ja sam šta bih , ima na njemu mnogo posla , znam i sam da ima više posla nego što bi se dalo za dijelove , ali ako dijelovi staju u 500e za pošten remont to je maksimala koju bih mogao da podnesem
Mirko šta ti misliš , cijena ovoga je 1800e ali smatram da može ići još dole , malo sam danas obilazio berače i preskupi su
čovjek traži (za oprostite mi neznam model) skoro isti ovakav samo što nije koš koji se podiže 3500e , limarija mu je dobra ali mehanički nije na zavidnom nivou kakvom bi trebao biti za te pare
e sada ja malo kalkulišem , za ovaj dati recimo 1500e + još 500e za dijelove + uložiti puno posla i znoja da bi se to dovelo u red = šta sam dobio
ajde da lupimo ulog znoja 500e , dobijemo remontovan berač za 2500e što je opet jeftinije nego bilo koji na tržištu obzirom da nijedan nije remontovan
baš neznam šta bi da uradim
nego ima li neko odokativne cijene vitalnih dijelova , tek onako da mogu u mojoj glavi da sklopim koliko bi bilo ulaganje