mladenmaso
Član
u uputstvu pise 11,5/80-15
ali sam i vidjao i veci na ovakvim beracima
ali sam i vidjao i veci na ovakvim beracima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kardansku cev je ubacena i zavarena okrugla osovina koja prolazi kroz viljusku kardana i na kraju ima seger osigurac.mladenmaso je napisao(la):@vlado
@kiraj
na vasim sip beracima koji je promjer guma
Post je spojen: [time]1297752359[/time]_________________________________________________
kako si napravijo ovaj komad sto ulazi u kardan jeli on okrugal da moze da se okrene u kardanu ako pukne sarafmeshter je napisao(la):
štaje komšo jesi počeo remontmladenmaso je napisao(la):kako od 560 prednje ili zadnje.
danas sam gledo na beracu gume cini mi se da su 13,5x18 ili tako nekako balonke su vece ne bi mogle ni stati od sasije
mladenmaso je napisao(la):gdje si ga kupio ako nije tajnaBATONI je napisao(la):nema nekakve velike razlike osm sto tornado 70 ima mladji rodni list
ja imam dko 5501 kupljen tu u tvom komsilukuobrao je boga pitaj koliko i jos radi
,ali iskreno da ti kazem taj berac pati od djecijih bolesti![]()
![]()
temperatura,proliv prvi zubić i tako
nisam razumio ovo ''djecije bolesti''
![]()
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.djurdjev je napisao(la):Pozdrav!jel zna neko neki losiji jednoredi sip berac do 2000eur?