cika_jova
Član
koliko je km evra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mnogo obzirom da je nov sa 8 valjaka 19100km minus 40% povrata državemladenmaso je napisao(la):kod nas je kk 30 prodan za 6000 km a tornado 40 za 9300 km
Sve što ima tornado 40 ima i gitarić berač. Samo ako te zanima i naletiš na nešto javi se na pp da bih ti pomogao, naravno ako želiš.savoris je napisao(la):ovi tornadi 40 su možda malo veći zalogaj nego što ja mogu prugutati![]()
ne vjerujem da mogu dobaciti preko eka 3500, možda i kk zavisi na šta naidjem
cinilo mi se po obrtomjerukiraj je napisao(la):Bere drugom ,redukovan u spore.Neznam kako vidiš 1000 obrtaja kardana? Kardan je na 540 a obrtaji motora od 1500-1700.
Za 6,5 kj potrošeno 88 litara dizela.kiraj je napisao(la):Kod mene je dve godine ,mi ga nismo ubrzavali a potrošnju nismo merili.Obrali smo 6,5 kj a bio je pun pa možda i proverimo potrošnju .
Istom brzinom i sa istim obrtajima motora berem i ja. 820 euroluks i Zmaj 223. Manje trosim goriva nego kad smo brali sa Rakovicom.kiraj je napisao(la):Bere drugom ,redukovan u spore.Neznam kako vidiš 1000 obrtaja kardana? Kardan je na 540 a obrtaji motora od 1500-1700.
mi sa istom kombinaciom beremo na brzom kardanu 1200 obrtaja gasa 3 spora brzina kiilometraza 3.2 3.3 km/h. potrosnja negde oko 10 litara. probajte bez problema to guta sempeter.vlada77 je napisao(la):kiraj za koje vreme si obrao tih 6,5 jutara,za jedan dan?pokusaj da beres na brzom kardanu,obrtaji motora 1300,brzina 2 zec ili 2,6 km.mislim da je to bolja varijanta.pokusaj i stavi nam snimak da vidimo kako ide.potrosnju ces drasticno smanjiti.![]()