Lala iz Banata je napisao(la):Bolje za te novce kupi Zmaj 223 u ekstra stanju.
Pa i to se nešto razmišljam, za sada su mi sve opcije otvorene. Radije bi nešto novo, ali ako ne nadjem...
Hvala Lalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lala iz Banata je napisao(la):Bolje za te novce kupi Zmaj 223 u ekstra stanju.
Mi smo kupili od cika Tomislava Guskovog 223 za 7500.baca je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Bolje za te novce kupi Zmaj 223 u ekstra stanju.
Pa i to se nešto razmišljam, za sada su mi sve opcije otvorene. Radije bi nešto novo, ali ako ne nadjem...
Hvala Lalo
Čuo sam da je prodao, ali nisam znao kome. Taj berač je kao nov.Lala iz Banata je napisao(la):Mi smo kupili od cika Tomislava Guskovog 223 za 7500.baca je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Bolje za te novce kupi Zmaj 223 u ekstra stanju.
Hvala Lalo
A nije Lala od juce'r znao on sta valja.........baca je napisao(la):Čuo sam da je prodao, ali nisam znao kome. Taj berač je kao nov.Lala iz Banata je napisao(la):Mi smo kupili od cika Tomislava Guskovog 223 za 7500.baca je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Bolje za te novce kupi Zmaj 223 u ekstra stanju.
Hvala Lalo
Nije mi kasno,bitno da ga nadjem.Okrim je napisao(la):@ kiraj
Imam ja katalog od DKO 5501, samo nije još prebaćen u PDF. Ako ti nie hitno, za dan-dva ću ga postaviti na forum ako to moderatori dozvole. Uputstva od KK- 30 i EKO-3500 sam skenirao i postoje u PDF formatu.
Okrim je napisao(la):@ kiraj
Imam ja katalog od DKO 5501, samo nije još prebaćen u PDF. Ako ti nie hitno, za dan-dva ću ga postaviti na forum ako to moderatori dozvole. Uputstva od KK- 30 i EKO-3500 sam skenirao i postoje u PDF formatu.