Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

North ARMY je napisao(la):A jel bi mogao objasniti zasto njemu ne treba daska + brzina??
Ok ima masu,ali nije on tanjiraca da mu treba masa da bi usao u zemlju...![]()
pozdrav nort ja sam rekao samo da mu nije potrebna daska .Ima masu ide u dubinu ima dosta motika gust je ne tandrce po oranju ima dobre valjke tako da nemao potrebe da nesto razguriva zemlju ispred njega. nekazem da je daska losa stvar samo kazem da za ovaj tip setvospremaca nema potrebe.Rekao sam znaci samo mu terba jak traktor da ga nosi i da ide optimalnom brzinom
pozdrav svima
pozdrav paorpaor adni zahvat 5 metri i tacno 50 kopacica ne kazem daje najbolji ali da je najobicniji sigurno nije .pitanje ?dali najobicniji ima za par milimetara deblje i kvalitetnije opuge + duple vratove slika 2 i 3 i jacu sasiju od najobicnijih sto se tice kvaliteta materijala koristio sam imt-mov i slovenacki ta dva zajedno i sasijski i motike nemogu da se porede,teorija je teorija a praksa je praksa ,za ovih par godina koliko je kod mene jos ni jednu motiku nisam menjao a ram je prav kao strela nigde krivljenja jedino sam lezajeve na valjcima , otisao mi jedan(bio plasticni) pa sam ih sve zamenio metalnim jos nije radio videcemo kako ce to da izgleda.i dalje imam imt-mov i dalje tvrdim da mi je ovaj uzelov bolji kao sto rekoh teorija je teorija a praksa je praksa
bez ljutnje moras probati neke pa onda oceniti te iste koji je bolji od kog

kvalitet materijala sasijski i kvalitet opruga trebao bi da bude mnogo mnogo bolji pricam o setvospremacima radnog zahvata od3.6 metar do 7 metara svi ti veci traba da imaju naravnu i manji ali veci moraju da imaju dobru sasiju

jos kad na kvalitet imas malko i mase nije losa stvar ali kvalitet materijala na prvom mestu i dljalje tvrdim sto se mene tice da imaju solidan kvalitet (uzel setvospremaci) daleko ispred koje kojih privatnika testirano provereno

Prava konstatacija druzemilan_spay je napisao(la):Kada je reč o dubini....
Vi vršite predsetvenu pripremu sa tim setvospremačem ili podrivate pa ima potrebe za tako jakom šasijom i duplo pojačanim s oprugama?

hahha dobro pitanjeIMT-550 je napisao(la):Prava konstatacija druzemilan_spay je napisao(la):Kada je reč o dubini....
Vi vršite predsetvenu pripremu sa tim setvospremačem ili podrivate pa ima potrebe za tako jakom šasijom i duplo pojačanim s oprugama?![]()
![]()
![]()
![]()

onda ti je bas do smejanja
kvalitet sasije+ debljina sasije+ kvaliket debljina opruga
da umres od smeha
zakaci micko neki drugi zakaci ovo sto ti pricam provereno pa da vidis s kojim ces da places a sa kojim ces da
uzivas u radu a kao sto rekoh vrsimo pred setvenu pripremu i za 4 god jos nije savijen i jos ni jedna s_opruga nije pukla duplo pojacane opruge mnogo znace znte i sami da obicno pucaju u krivini pa sam zakljuci dal je dobra ili losa stvar 
za razliku od ovog sa flahovima s njim nemozes posteno ni da setvospremiras mozes da golicas malo