Lala iz Banata
Član
Odg: Setvospremači
200 KS minimum.
200 KS minimum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da! Ček za 2-3 godine kad počne da mu se ljušti farba..... Jes' da su iz mog mesta ali ipak nije uredu tako loše ofarbati!Lala iz Banata je napisao(la):Agromerkur!
Poznat mi traktor.Jel kupljen u Sremskom Jarku možda?miroslav k je napisao(la):evo najveceg setvospremaca u selu, 8 metara
ili proizvodjaca farbe. i to ume da bude kljucan faktormityoo je napisao(la):Ja sam video od 2 godine stare bez pola farbe.... Možda su od onda promenili farbara!
Da ravne su opruge nisu S opruge ... E stvarno nzm koliko smo platili reci cu ti sutra tacno mislim oko 7000-7500e ali nemoj me drzati za rec javicu ti sutra ..Spremac je stvarno je extra ....Jako lepo radi..branko7 je napisao(la):Dobro izgleda taj setvospremač. Jel to sa ravnim oprugama? Koliko si ga platio ,? Ja sam bio u pregovorima sa tim čovekom iz čeneja za takav sličan ali sam odustao. Meni je tražio 5000 za 6 m. zahvata.
Sve zavisi kakva su zemljista..kao i kod oranja zavisi koja su zemljista imas onaj klip sto massej vuce plug napred 5 glava a nazad 18 ili 19 a kod njih su zemljista 80% pesak ... Mogao bi MC vuci i 6 glava ali bi isao sporije tako i za spremac.... Koliko mu ide u setvospremiranju i kakvu zemlju vi radite kada 200ks vuce skoro 10 metara ?tesin je napisao(la):da nije to malo mali setvospremac za taj traktor? drugar sa XTX 200 vuce spremac od 9.60.....
tesin je napisao(la):eeee ovaj radi samo donju zemlju RIT radi 1800 ha zemlje za holadom od 140ks vuce 6 m a Cormikom 9.6 u oranju vuce 6 glava....ako neverujes dodji da vidis....