Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav nort ja sam rekao samo da mu nije potrebna daska .Ima masu ide u dubinu ima dosta motika gust je ne tandrce po oranju ima dobre valjke tako da nemao potrebe da nesto razguriva zemlju ispred njega. nekazem da je daska losa stvar samo kazem da za ovaj tip setvospremaca nema potrebe.Rekao sam znaci samo mu terba jak traktor da ga nosi i da ide optimalnom brzinom pozdrav svimaNorth ARMY je napisao(la):A jel bi mogao objasniti zasto njemu ne treba daska + brzina??
Ok ima masu,ali nije on tanjiraca da mu treba masa da bi usao u zemlju...
Prava konstatacija druzemilan_spay je napisao(la):Kada je reč o dubini....
Vi vršite predsetvenu pripremu sa tim setvospremačem ili podrivate pa ima potrebe za tako jakom šasijom i duplo pojačanim s oprugama?
hahha dobro pitanjeIMT-550 je napisao(la):Prava konstatacija druzemilan_spay je napisao(la):Kada je reč o dubini....
Vi vršite predsetvenu pripremu sa tim setvospremačem ili podrivate pa ima potrebe za tako jakom šasijom i duplo pojačanim s oprugama?