Setvospremači

Žičani i zbog žica i zbog prečnika prave prašinu umesto sitno mrvičaste strukture,pa kad se to lepo skori posle pljuska onda bolje od flahova nareckanih

ljud tko ima iskustva sa agromerkurovim germinatorom, vidio sam ga na sajmu i jako mi se svidio, pošto imam traktor od 100 ps koji bi pasao, od 3.5 metra zadovoljava po meni neznam sto vi mislite o tome, dali on odradi posao u jednom prohodu ili se ja varam?? svidio mi se jer ide daska pa rotori pa s opruge( ali ravne one znate na koje mislim)pa opet dva reda rotora, odlican stroj po meni i trebo bi poravnati usitniti napraviti sijetvenog sloja do 10 cm i onda to sve skupa nabiti malo, ili grijesim mozda...

Upravo taj Agromerkurov germinator od 3.5m vuce moj Kum sa NH T5060 (106ks). Ide nekih 12-13km/h. Kada se desi da zavrsava parcelu pa mora da preklopi odredjenu sirinu, taj deo koji ponovo prelazi bude tako tvrd da cela masina vibrira. Zakljucicu po njegovim recima. Nikada u zivotu nije imao bolje i ujednaceni nicanje useva. Svaka preporuka za masinu!

ma to i zelim cuti, znaci nisam se prevario na prvi dojam, odlicno samo jos dami je saznati cijenu ako netko zna moze i na pp, ali svakako bih molio jos koji komentar....:osmeh:

Stigla nam je jos jedna novotarija,opet kazem kome je usput Becej i kome nije neka svrati na aldumas (cast).
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh