diesel d-60
Član
Rus 82 u punom opterecenju ima mnogo vise od nasih 80ks. Ako je dobar rus 82 mora 3.6 da vuce kojom ocete brzinom.. ja sam isao 7 zec i to vec u mekanom kad tone i traktor i masina… 2.9 je lagan i vise je veliki hobi spremac..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se skroz sa tobom,al naveo sa samo primer da se može postići po cenu veće potrošnje,,al verovatno i on to znao neg je planiro kad dodje do novi para kupiće i veću mehanizaciju,nemož sve ,.Hoce traktor i manje goriva da potrosi kad mu se okaci adekvatno orudje. Na renou nam je bila razlika skoro 2l goriva kad smo sa 3,6 presli na 5.5m. Smanjila se potrosnja sa širim setvospremacem
6 zec na oranje ako je ravno a 7 finiš u zavisnosti koliko i duboko radiš a agromerkur spada u lake setvospremače tako da će ga vući ko grabljice.Kojom brzinom obično terate 2.9 spremač sa mtz 82? imam agromerkurov spremač
IMT 4,2 m vučem već godinama sa 1025 ravan most i ide bez problema.Treba mi spremac za MTZ 1025. Iz Consuma me uveravaju da ne vise od 3.6m dok neki drugi savetuju 4 ili i 4.2m. Sta kazete ?
Kolega vuče se brže.Ja se ne bi slozio da se drljaca vuce lakse u odnosu na setvospremac
Nije se smanjila potrošnja, nego se povećao učinak sa istom potrošnjom. (manj broj prohoda)Hoce traktor i manje goriva da potrosi kad mu se okaci adekvatno orudje. Na renou nam je bila razlika skoro 2l goriva kad smo sa 3,6 presli na 5.5m. Smanjila se potrosnja sa širim setvospremacem
Veci učinak po satu radaNije se smanjila potrošnja, nego se povećao učinak sa istom potrošnjom. (manj broj prohoda)
Obično sam za 2 takva dana završavao posao, retko kad je bilo trećeg sem u nekoj ispomoći ali zato baliranje, po 2 nedelje pa onda uveče kad legnem u krevet sam se pomeram u ritmu prese..Ал кад вежеш таква три дана заредом.
Jel vi to u beton pustate na 15 dubine?Blago tebi sa takvim zemljistem.