sale ratar
Član
Kao kad imaš jednu ili dve komšinice, sa jednom je lepo a sa dve još lepše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvar podesenosti spremaca, kad zabodem jedan rotor u prolece nepoznaje se sigurno.Poredio sam na istoj njivi imt 2.9 sa jednim rotorom i imt 3.7 sa dva...razlika je ocigledna posle prvog prohoda
Iza prvog mora jos jedan prohod a iza drugog za nuzdu mogao bih sejati
One mi deluju da su samo za stelovanje ugla pod kojim stoje rotori u odnosu na zemlju, znaci ako podignes rotore malo gore da onda zavijes malo taj navoj i tako spustis zadnji rotor nize da budu jednako udaljeni od zemlje..Verovatno su ove navojne šipke za podešavanje rotora, zaviju se i ne dozvoljavaju rotoru da ide na gore
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
To se slazem, tako i meni izgleda. Znaci klinovi na nosacu odredjuju samo dubinu ali nema nikakvog zasebnog potiska kao sto ima sa oprugom, odnosno ako se malo podigne drljaca vislje od zadate dubine u nekom trenutku rotori ce se oslanjati na zemlju samo svojom tezinom..Eno klinovi na nosacu rotora tu se odredjuje dubina,a na navojnim vretenima ugao odnosa dubine rada prednji-zadnji.