Bubu
Član
Ja ću samo da se ispravim da je Tinaz setvospremač zahvata 4.5m a ne 4.7 ali to ne menja mnogo stvari. Interesantno je da se pomenuti germinator Fop najteže vuče od svih pomenutih priključaka, njega sigurno ne bih mogao od 5m ni da mrdnem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam 3.6 spremac vukao od prijatelja jedne godine 3 rang 3 brzina oko 11.5 na sat i to mu je bila ekstra mera, da ima drugaciji menjac isao bi za nijansu i brze.Treba mi spremac za MTZ 1025. Iz Consuma me uveravaju da ne vise od 3.6m dok neki drugi savetuju 4 ili i 4.2m. Sta kazete ?
Mislim da oni prave 4,1m, ja da uzimam za taj traktor to bi bio moj izbor.Treba mi spremac za MTZ 1025. Iz Consuma me uveravaju da ne vise od 3.6m dok neki drugi savetuju 4 ili i 4.2m. Sta kazete ?
Po meni 2.9m ili 3.2m , vecinu koju sam vidjao sa 820 i 82.1, rade sa ove dve kombinacije...A za MTZ 820? Jedan kolega upravo traži Consuma za 820 al' ne zna koji bi mu širina najbolje odgovarala.
Ako nađe od 3,2m super a može i 2.9m.A za MTZ 820? Jedan kolega upravo traži Consuma za 820 al' ne zna koji bi mu širina najbolje odgovarala.