Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel po neoranom sojištu? Ako sam dobro razumeo. Ako je tako interesuje me kako izgleda sad ta parcela i da li je moglo zbog mokrine da se radi.Mi smo ovih dana vukli po sojistu spremac 3.7 imt bez rotora sa 577 bez vuce sa 35 opruga… i otvorili i zatvorili brazdu sa 4,5 l nafte
Ено ти у огласима колега Миксер продаје сетвоспремач.Ja sam odustao od setvospremaca danas, za Consum, Vogel mnogo mi je da dam preko 7.000e trenutno, a nema konkursa nikakvog, a i polovno nista nema, zvao sam coveka iz Stare Pazove sto pravi po porudzbini setvospremace i kaze kraj februara pocetak marta isporuka, radio je par komada u selu jako dobro odradi covek ali sa isporukom ima problem nikad na vreme ne isporuci. Resio sam drljacu da uzmem pa kako bude, imam dobar plug nema zetvenih ostataka, oranja su ravna i lepo slozena.
Neznam nisam probao ali bi ga vukao najverovatnije u C1 u prvom prohodu a drugi put u C2Kako bi ga vukao u oranom sa standardnim S oprugama?