Setvospremači

Ja sam se odlučio za Consuma... 4.1 m.

o2aTdYs.jpg
Da li je potrebno podmecati ispod rama da ne drze opruge teret?
3.7 sklopivi imamo
 
To mi je malo...
Ustvari ne znam koji bi bio najbolji za imt 5106... on ide prvom oko 9km/h a drugom 12,5 na 1800 obrtaja
sad dal uzeti uzi da moze da vuce drugom ili siri da ide prvom
 
Da ne bude zabune, pod prva varijanta sam mislio uži setvospremač da može da ga vuče drugom brzinom.
 
Montoja 5106 mora da vuče drugom 4-4,2m setvospremač u drugom prohodu, najbolje bi bilo da možeš da pozajmiš i probaš neki setvospremač u rasponu 4-5m širine i onda da odlučiš, jako je bitno da uposliš svakog konja ispod haube pošto potrošnja zbog neadekvatne iskorišćenosti snage jako varira, možeš i do 1litre po jutru uštedeti po jednom prohodu a da nepričamo o smanjenju radnih časova i amortizaciji koja je kod nas jako skupa zato što kupujemo mašine većeg učinka nego što nam ustvari treba i dolazi do neiskorištenja iste.Neko to može sebi da priušti ali velika većina ne, ali no.
 
Poslednja izmena:
Rus se upoznao sa consum-om od 2.5m, nije mu svejedno ali niko ga ne pita :D Pala trgovina pre neki dan, dugo smo trazili sta da uzmemo, na kraju je odluka pala na novi iz poljoexporta, ali je u zadnji momenat iskocio ovaj conzum povoljno. Inace spremac kao nov, nije puno radio.
77c5f4a9fb3c46132be0dcd524bc38ba.jpg


Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
 
Otisli mi oni drveni lezajevi na rotorima, satexov setvospremac, zvao ih, ali kazu da vise ne stavljaju drvene lezajeve. Gde bih mogao to da kupim?
 
Kod seoskog strugara
Uzmete suvu metericu bagrem i bukve i u drebang i odeljete
Ne moraš kuvati u ulju.
A možeš i od plastike napraviti

Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Rašo, vogel ili consum. Podjednake su težine, jedan ima drugi nema točkove, kvalitet izrade bi trebao da je sličan..... Mada ako kolege kažu da su i ovi iz male privrede dobri, onda i njih ubaci u šešir.
Primetio sam da Consum nema točkove za podešavanje dubine. Da li se teže vuče zbog toga? Nemam iskustva sa takvim spremačem.
 
Nazad
Vrh