Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako misliš da staviš od roto drljače?..Mnogo je veliki,sa velikim razmakom između profila i neće raditi posao...Menjao bih rotore na setvospremacu,pa dal bi ove mogo da stavim?
Okej hvalaaaAko misliš da staviš od roto drljače?..Mnogo je veliki,sa velikim razmakom između profila i neće raditi posao...
I šta da kupiš?Ja sam mislio da su skuplji spremači...Razmišljam da moj od 3,6 metara čenejski stavim u oglase...
Neću ništa sad kupovati, nemam para...Šta da radim sa njim, da ga vučem sa Armom a da mi Puma stoji u šupi? Imam 2-3 ponude da mi doteraju spremače i germinatore da isprobam i snimim recenziju, taman se mogu poslužiti za ovu godinu.I šta da kupiš?
Ja,neznam šta bih uzeo.Germinator mi ne treba jer nemam potrebe za idealno pripremljenom parcelom.Za traktor od 110ks idealno je 4,5m a,to ne nude mnogi proizvođaci.Sa Agro four sam radio i dobar je ali,puca kod osovine rotora,kad se podigne daska za ravnjanje ne možeš zakačiti,loša boja brzo izbledi...Uži izbor je spao na Huđik ili Satex.
Zbog?Moj glas ide za Sateks.
Jbt, ja sam skroz van koloseka sa cenama, drugar trazi neki setvospremač od 2,8-3m,zvao je Agrotech, fopov spremač je 1815 eur sa pdv-om. Ja sam bio ubedjen da nije skuplji od 1300eura.Da li je neko skoro uzimao novo te dimenzije i koja im je cena?