Setvospremači

А ко сада да дочека лепше време да га протера кроз њиву....? ;)

Jbt, ja sam skroz van koloseka sa cenama, drugar trazi neki setvospremač od 2,8-3m,zvao je Agrotech, fopov spremač je 1815 eur sa pdv-om. Ja sam bio ubedjen da nije skuplji od 1300eura.Da li je neko skoro uzimao novo te dimenzije i koja im je cena?

Ja sam mislio da su skuplji spremači...Razmišljam da moj od 3,6 metara čenejski stavim u oglase...

Ja sam mislio da su skuplji spremači...Razmišljam da moj od 3,6 metara čenejski stavim u oglase...
I šta da kupiš?
Ja,neznam šta bih uzeo.Germinator mi ne treba jer nemam potrebe za idealno pripremljenom parcelom.Za traktor od 110ks idealno je 4,5m a,to ne nude mnogi proizvođaci.Sa Agro four sam radio i dobar je ali,puca kod osovine rotora,kad se podigne daska za ravnjanje ne možeš zakačiti,loša boja brzo izbledi...Uži izbor je spao na Huđik ili Satex.

I šta da kupiš?
Ja,neznam šta bih uzeo.Germinator mi ne treba jer nemam potrebe za idealno pripremljenom parcelom.Za traktor od 110ks idealno je 4,5m a,to ne nude mnogi proizvođaci.Sa Agro four sam radio i dobar je ali,puca kod osovine rotora,kad se podigne daska za ravnjanje ne možeš zakačiti,loša boja brzo izbledi...Uži izbor je spao na Huđik ili Satex.
Neću ništa sad kupovati, nemam para...Šta da radim sa njim, da ga vučem sa Armom a da mi Puma stoji u šupi? Imam 2-3 ponude da mi doteraju spremače i germinatore da isprobam i snimim recenziju, taman se mogu poslužiti za ovu godinu.

Otislo gvozdje gore,sad mi drugar kaze da je Vogelov 6.1m 6240e+pdv,a ja sam ga platio 6400 sa pdv-om i to sa flah rotorima

Jbt, ja sam skroz van koloseka sa cenama, drugar trazi neki setvospremač od 2,8-3m,zvao je Agrotech, fopov spremač je 1815 eur sa pdv-om. Ja sam bio ubedjen da nije skuplji od 1300eura.Da li je neko skoro uzimao novo te dimenzije i koja im je cena?

ja sam pre 4 godine uzeo 2,9m consum nov i tad je bio 1700e

Ja cu verovatno prodavati moj spremac vogel noot 4.1m ako nadjem neku dobru kombinaciju za novi oko 5.5m. Ili ako neko hoce da menja veci za manji neka se javi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MONTOYA da taj ali kupljen pre 5-6god u novom beceju. Sada sam uzeo veci traktor pa ako nadjem nesto novo sto mi odgovara prodavacu. Verovatno ce opet biti vogel ali ne znam da li je bas isti kvalitet onda i sada..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Potrošili se flahovi na RAU pa smo ih menjali
e2c928445ec0e59a5b11e51c2ef426e9.jpg
4b373b4d6d71c7bf727f2bbab77abf49.jpg

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh