cicimoric
Član
stigao dedamraz i kod mene
Da te sluzi dobro. Obisao sam vas u ritovima kada ste ga nosili kuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stigao dedamraz i kod mene
hvalaKada imaš ovakvog JD onda ti je Deda Mraz svakog dana . Nek je sa srećom!
hvala. obilazili nas svi redom,jedva smo se dogegali kuciDa te sluzi dobro. Obisao sam vas u ritovima kada ste ga nosili kuci.
jako se ljuljalo,i tezak je....al nije bilo odustajanjaBogami otpozadi nije bas dobro izgledao spremac na toj prikolici. Mogu da zamislim kako je bilo vuci je.
Hahahaha nije to moje dvoristeLako je batasrletu kad on u dvorištu ima i prugu.Njemu i voz stiže do kućnog praga.
Бата Срле, банално логистичко питање: јеси ли сетвоспремач закачио тако како је стајао на приколици или је било мало "планинарења" до га закачиш за Џонија?
Ja vucem 5m bukvalno kao da nema nista zakaceno,tako da mozes bez problema 5.7m. Dragan Kovacev vuce 6mKolege sta je bolje? Za rusa 1221 setvospremac od 5.3m ili 5.7? Radi se o vogel noot. Razlika u ceni je oko 150e samo. A malo mi smeta sto je na manjem spremacu osnova 2.9m a na vecem 2.5m. Vise mi odgovara 2.5m zvog trasporta a bojim se sa mu ne bude tesko vuci. Sa 1025 sam vukao 4.10m i super je islo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imalo je o oglasima od roto drljače skinut,mislim da je bio 200-300e....Nisam znao u koju temu da postavim ovo pitanje.Koliko moze da kosta ovakav polovan rotor sa lezajevima,2.5 m sirina?
Screenshot-20210119-214403-Chrome hosted at ImgBB
Image Screenshot-20210119-214403-Chrome hosted in ImgBBibb.co
Bitno je da zatvoriš a,čime i ne toliko.Dal bi bilo bolje prvi prohod, zatvaranje brazde, uraditi s pacjim nogama, a drugi kopljima, ili oba puta koplja
Menjao bih rotore na setvospremacu,pa dal bi ove mogo da stavim?Nisam znao u koju temu da postavim ovo pitanje.Koliko moze da kosta ovakav polovan rotor sa lezajevima,2.5 m sirina?
Screenshot-20210119-214403-Chrome hosted at ImgBB
Image Screenshot-20210119-214403-Chrome hosted in ImgBBibb.co