MONTOYA
Član
Video sam, ocuvan je, ali nema hidrauliku za sklapanjeDragane Pantelija 1 prodaje imt 4,2m, idi na prodaju mehanizacije. Sam spremač je ok jaga imam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam, ocuvan je, ali nema hidrauliku za sklapanjeDragane Pantelija 1 prodaje imt 4,2m, idi na prodaju mehanizacije. Sam spremač je ok jaga imam.
Da li je potrebno podmecati ispod rama da ne drze opruge teret?Ja sam se odlučio za Consuma... 4.1 m.
Imas u Golubinci imt 3,7 u oglasimaje I ima ugradjenu hidrauliku cena he 1700 e.Video sam, ocuvan je, ali nema hidrauliku za sklapanje
Treba uskoro da stigne i traktor.Darko jesi se ponovio traktor ?
On je sam po sebi tezak I nema neki raspored brzina, pozajmi od nekog pa probaj daska ti mora raditi da pokrije tragove.To mi je malo...
Ustvari ne znam koji bi bio najbolji za imt 5106... on ide prvom oko 9km/h a drugom 12,5 na 1800 obrtaja
sad dal uzeti uzi da moze da vuce drugom ili siri da ide prvom
Primetio sam da Consum nema točkove za podešavanje dubine. Da li se teže vuče zbog toga? Nemam iskustva sa takvim spremačem.Rašo, vogel ili consum. Podjednake su težine, jedan ima drugi nema točkove, kvalitet izrade bi trebao da je sličan..... Mada ako kolege kažu da su i ovi iz male privrede dobri, onda i njih ubaci u šešir.
pa6А шта је боље за клизне лежајеве - полиамид или АБС (ПЕ/АБС)?