mladja kg
Član
pozdrav za sve forumase iz Kragujevca imam imt 533 puko blok motora(pojedo se ziv)kolko para je nov blok jel moram da ga pravim sad za ovu sezonu,hvala i gde da idem da kupim koja je firma najpovoljnija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vama kolko vidim bitno je da se samo zacepi rupa nebitno je dali moze glava da se stegne i dali taj blok promeni nesto varenjem (pa posle pukla radilica neznam stvarno zbog cega)svaki varen blok mora na proveru kolko ja imam iskustvva.mislim da vi zombije mozete da objasnite malo bolje sa obzirom na struku i na vremenu provedenom u klupiizgleda neznas da se glava prisrfljuje za blokAko imas nekoga ko zna dobro da zavaruje sa gusanim elektrodama sve može da se zakrpi pa nek je i zinuo. Bitno je samo da nema oštećenja prema unutra (da ometa rad klipova ili nečeg drugog). Nije to neki pritisak vode unutra.
Izvini, kineza sam pitao da li je video posto mi se cini da nije kad pominje glavu motora.Jesam, a vidio sam i neke egzibicije za zavarivanjem, navarivanjem, lemljenjem sa bakrom
Ti kinez se kloni komentarisanja moje struke, klupe i toga šta ja znam ili ne.
Izvini, kineza sam pitao da li je video posto mi se cini da nije kad pominje glavu motora.
Mislim ipak blok ne pukne na pola da bi morao da se trunje ili sta znam sta radi sa njim.
To sa bakrom sam i ja u prvoj varijanti uradio, islo tako nekoliko godina, onda sam radio generalnu i posto mi je blok bio "go" namestim ga lepo, zavarim, obrusim i sad nema sanse da neko i vidi da je varen.
ja sam zavario da ne lupam kolko ali se desavalo svasta a blok od 533 moze da se nadje da ne kazem dzabe a zombi tvrdi da moze i razvaljen da se vari pa zato sam se upustio u raspravu .ne obracajte paznju na mene.zombie vario sam i vece lomove na ursusu izasla klpnjaca ali od mraza puca obicno blizu glaveJesi li ti video nekad kako izgleda kad pukne blok od mraza?
Pa moze ali to onda ne znaci kupiti samo blok.a blok od 533 moze da se nadje da ne kazem dzabe
ja mislim da covek lepo reko das zinuo nije losa ni raletova idejakrpio ga matori,rece mora drugi....zinuo ko od majke rodjen,,,,mada ako mozz da se krpi blago nama ,srecna nova svim cenjenim forumasima i zelim uspesnu prestojecu godinu