Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zdravo svima, jel zna neko gde mogu da narucim, zadnji kocioni disk za noznu kocnicu i disk za rucnu kocnicu za Landini 6030 ili MF 6030 inace zovu ih sinter lamele
probaj da pitaš ovde pa nek ti pošalju ako imaзна ли неко где бих могао да пронађем семеринг 145х170х18, ја најбоље што сам успео је 145х170х15
Nadam se da sam potrefio temu i da ce mi neko pomoci u vezi ovog problema,u pitanju je T 40 i problem sa pritiskom ulja,desava se sledece:kada sam ga palio skroz hladnog pre koji dan,spoljna temperatura je bila oko -3,kada upali,uopste ne dize pritisak ulja odmah,tek posle nekoliko minuta,Sumnjivo mi je bilo Inino ulje sto sam sipao,jer kanta nije imala onu foliju ispod cepa,pa sam to ispustio i sipao Luk oil-ovo 15-40 Avangard ulje,kupljeno na pumpi,nista se nije promenilo,zatim sam ponovo oprao centrifugalni filter,takodje nista.Zatim sam uzeo tehnicko uputstvo i video da se pritisak ulja moze stelovati,sa time sam se bas namucio,ali sam dobio samo malo povecanje pritiska kada se motor zagreje.Proverio sam i sito pumpe u karteru,skroz je cisto.
Kada se traktor zagreje,pritisak je oko 1.5 bara na leru (pre stelovanja regulatora bilo je 1,nekad i ispod),a pri opterecenju dodje do 4 bara,cim pustim gas,vraca se do 1.5.
Sta li je ovde problem??Ulje ne trosi,jako malo duva i dobro vuce,cudno mi je sto ima solidan pritisak kada se zagreje,ali mi ne ide u glavu zasto mu toliko treba da podigne pritisak ulja??Svaka pomoc dobro dosla