evo danas je bila borba čovjeka i zvijeri , prvu rundu je dobila zvijer a drugu , nadam se čovjek
jutros sastavim dihtung i sve ostalo , zakačim rotorljaču odem da pofrezam jednu baštu i desi se još gora situacije nego prije popravke
vodu izbacuje daleko brže nego prije otvaranja motora , posle odem da pofrezam jednu njivu i tu je tek nastalo sve živo što može biti loše
vodu izbaci u roku 10 sekundi
dovukljam se kući kao prebjena mačka i sve ponovo rasturim , dihtung koji sam stavio je prosvirao na 2 klipa na 3 mjesta , ništa mi nije jasno
onako nadrkan neznam ni sam šta da radim već računam koliko mi vremana treba za generalku jer mi sada padaju neradni dani a daleko mi Ruma za čekati dijelove
pošto sam imao još jedan dihtung rezerve odlučim da ponovo sve sastavim , sve edtaljno očistim , sastavim , stegnem na 23 kile , upalim , zagrijem i ponovo stegnem glavu
vama će to vjerovatno zvučati normalno ali meni nije , glava je bila toliko popustila da je zavrtanje ponovo do 23 kile trebalo ići skoro 90 stepeni
nasuta voda a skinut remen od ventilatora , nema mjehurića nigdje ni za živu glavu , nadam se da će sada biti dobro
e sad oko dihtunga , stari dihtung koji je bio na njemu je neki ROYAL GASKET , jutros sam stavio neki bez imena i prezimena kupljen kod rusa (taj definitivno ne valja a lijepo zapakovan i izšaran silikonom) , i večeras sam ponovo stavio ovaj ROYAL