Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tek je počeo da duva kompresiju,tako da moj ti je savet da odmah menjaš kvalitetan zaptivač da nenapraviš većeg troška sebisavoris je napisao(la):ok , to znam , ali mi čudno ako je dihtung u pitanju da tako malo pušta , obično bi sva voda trebala da izleti van jako brzozorancile je napisao(la):Kompresija u cilindru ima jači pritisak nego voda u sistemu, zato duva u hladnjak. Verovatno je jako malo oštećenje zasad.
i ja čekam da se stanje pogorša da bih mogao krenuti u potragu , ovako stvarno nemam osnove za rasturanje
savoris je napisao(la):ma imam dihtunge rezerve , neka ga dok ne poduva više
jeste pregrijavan ali koliko - neznam
koliko puta , ni to neznam
YTO 80-90 je traktor.prvi originalni produvao na ravno 1000sati,drugi originalni kineski posle 100sati i to u transportu,treći bački jarak za nekih 50sati rada u oranju,četvrti iz palanke promaše mi rupe u gornjoj zoni tako da zarez koji dihtuje kompresiju nije dohvatao rupe(inače dihtung ekstra kvalitet).i peti put sednem opet u kola i normalno reklamiram i objasnim šta ja hoću i kako ja hoću da se uradi i koje debljine da bude i presedim sa njima i gledam da nešto nezeznu.postavio i nema više problema.kad sam bio kod onih u jarku,ja im lepo kažem hoću to i to,tako i tako,čovek me bukvalno ignoriše u smislu nemaš ti pojma,mi radimo godinama,još se niko nije žalio itd...ja mu kažem hoću što kvalitetniji,kad su uradili,ja kažem što niste okovali između rupa barem.tek on odgovara,kao što nisi rekao,a ja mu lepo rekao što kvalitetniji zaptivač da bude.pitam jel ti garantuješ da taj zaptivač valja,oni kao kakva garancija,mi to godinama radimo,nema reklamacija itd....kad ga je prosvirao,ja lepo nazovem,takva i takva stvar,oni kao nemoguće,tebi blok nevalja itd...ja lepo kažem ja ću doći,dokazati da vaš dihtung nevalja a vi meni onda platite sve šarafe,rasklapanje,sklapanje itd.još im dam i broj čoveka u susednom selu koji je isto dvaput njihov dihtung menjao na fiatu 180-90.da vidiš kako vraćaju pare,ali nisu meni pare bitne,najviše je princip u pitanju a i što da im oprostim.to je u 99%slučajeva njima prolazi jer to je prodavanje magle.da nepoznajem tu materiju oko mašina izbio bih iz džepa minimalno još 1500evra slušajući servisere,proizvođače delova,majstore.zato kažem,veoma bitna stvar,čak najbitnija od svega je što nema kvaliteta rezervnih delova,obrade delova itd.bukvalno na svaki deo se mora obratiti Detaljna pažnja i iz iskustva svog mogu da kažem da šta god sam prepustio slučaju to mi se posle obije o glavu.isto tako i kod mnogih strugara dok im nesedim za vratom,neznaju i neće da urade kako tražim da bude a to me posle skupo košta nečije neznanjeBubu je napisao(la):@miroslavjovanovic78
Na kom traktoru ti se to desavalo kad nisi kupio originalan zaptivac?
Ja sam na 577 stavio Tesnila zaptivac i do sada sam zadovoljan-nigde ne curi i ne propusta. U merama nema ama bas nikakvog odstupanja i na prvi pogled se vidi da su kvalitetni. Cak su mi mnogo bolje izgledali od Cobest-a, zato sam i pazario njihov...