kinez
Član
ja sam imao taj problem sa curenjem ali nisu cevi bile u pitanju vec los odlivak(rupisa skoro nevidljiva na kucistu orbitrola)zavario sam i nema problema,nemora da znaci da je ist kvar kod tebe cisto obrati paznju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zorancile je napisao(la):Kad naviješ do kraja na jednu stranu ako je dobar orbitrol volan bi trebalo da stane, tj da osetiš da je došao do kraja, a ako i dalje možeš da okrećeš onda znači da ne valja.
ovo je normalno kada se radi o jednom klipu na volanu jer zapremina koju klip ulje uzme u jednu i u drugu stranu nije ista za zapreminu klipnjače , tako da je i ovaj fenomen normalna pojava na volanima sa jednim klipomdiklofen je napisao(la):Ma moram da ga pomeram recimo svakih petnaestak sekundi malo ulevo.Bez obzira kako je put nagnut.To nisam primetio na njivi ali atarskom putu već kada sam se vraćao po asfaltu.Ali svaki milimetar koji pomerim volan reaguje dole na klipu kod točkova.Znači nema praznog hoda volana ni malo.
otprilike se radi o istoj količini , teško je utvrditizorancile je napisao(la):Savoris, da li ti svaki put izbaci istu količinu vode? Kad izbaci, da li ti saće u hladnjaku ostaje pokriveno sa vodom?
negde ti je neka glava bridnula i pod opterecenjem ubacuje kompresiju , da je dihtung pojacavo bi vremenom sve vise i vise , uzmi poskidaj glave i odnesi na ispitivanje, ako si prethodno odklonio sve druge moguce kvarovesavoris je napisao(la):otprilike se radi o istoj količini , teško je utvrditizorancile je napisao(la):Savoris, da li ti svaki put izbaci istu količinu vode? Kad izbaci, da li ti saće u hladnjaku ostaje pokriveno sa vodom?
saće ne ostane pokriveno vodom
ako naspem hladnjak do vrha onda odmah krene sa izbacivanjem vode čak i bez opterećenja
i meni ovi simptomi izgledaju kao da je hladnjak još uvijek nekako kurvanski šupalj ali neznam ni ja sam
u prevodu jeebe me k'o kauboj konja
@kosjerac
stavio sam nov sat za mjerenje temperature i nije radio ni dva dana crkao je
ali ne pregrijava se motor prije nego što dodje do izbacivanja vode , nemože se tako brzo zagrijati jer se to desi iako ga recimo hladnog počnem odmah ''derati''
stvarno čudna matematika
nemam termostat ali to tanko crijevo je spojeno na mali hladnjak za grijanje kabine tako da je otežan protok kroz njega , znam na šta misliš ne bih rekao da je toforvarder je napisao(la):За Савориса, ако немаш термостат требао би да блокираш оно танко преливно црево између пумпе и термостата јер ти пумпа делимично кружи воду само кроз мотор а не и кроз хладњак.
ok , to znam , ali mi čudno ako je dihtung u pitanju da tako malo pušta , obično bi sva voda trebala da izleti van jako brzozorancile je napisao(la):Kompresija u cilindru ima jači pritisak nego voda u sistemu, zato duva u hladnjak. Verovatno je jako malo oštećenje zasad.