Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo prve naznake su stigle-dizne sam skinuo,dve uopste ne bacaju jednoj je cak i kuciste osteceno tako da rupa za dovod goriva nije bila u osi sa onom rupicom na ulosku dizne.Oni nazovi bolcnovi na nosacu dizne ne postoje,namrljeni i sve je to zbog nestruke ljudi koji cackaju u nesto sto neznaju.Narucicu ipak sve cetiri dizne tj sva cetiri uloska a a ko ne uspem da osposobim kuciste onda cu i njega da uzmem.Nadam se dobrim razultatima.Rastislav je napisao(la):On tesko vergla kada je hladan,malo ga vrti sa dekompresorom on bi morao posteno da ga vrti sa dekompresorom.Ja ga palim samo sa 97-100Ah.Prvo ga malo razvrtim sa dekompresorom da malo razbije ulje.Pa malo sacekam da se akumulator povrati,pa opet vrtim sa dekompresorom sada on znatno brze vrti jer je razbijeno ulje i kada se dobro zaleti pustam dekopresor i on mora da upali.
Ovo sto ti crno pusi po meni su ili dizne ili kasno paljenje.Jos pre mislim da je do paljenja.Trebalo bi da je malo ranije paljenje, i na mom je po meni tu na nuli.Trebao bi mu malo pomeriti paljenje na ranije.Ali ne znam kako se to podesava na pumpi.Najverovatnije na onom gornjem blombiranom srafu na pumpi,ali neka neko iskusniji napise.
Kada remontujes dizne onda mora ako ne radi kako treba biti do paljenja!
a IMT 539 dobija iz filtera gorivaKosjerac je napisao(la):Gorivo dobija iz one male posudice što je zašafljena na rezervar, a u posudicu gorivo dolazi sa filtera, znači ovako: gorivo dolazi sa filtera (br2), preliv u rezervar (br3) i odlazak u grejač(br1), tako da je ova bočica uvek puna nafte da bi grejač mogao da radi tj da bi nafta došla prirodnim putem do grejača.