cika_jova
Član
nemanja skini taj grejac i odnesi ga kod Vlade u Iveco kad budes kupovao drugi to ti je najsigurnije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mozes malo bolje objasniti,posto nisam elektricargalki je napisao(la):ovako stavi kabal na plus klemu kada pocnes da verglas dodaj stuju sa tim kablom na saf posle automata pa vidi ima li razlike tako uradi i sa minusom sa tim ces ustanoviti dali je do samog anlasera ili je do neceg drugog.
tako treba da radi kada je ispravnablaz je napisao(la):sta bi moglo bit s ac pumpom tvrda je samo kad prvi put stisnem,a dalje ko da radi na prazno?
verovatno ti je parce spona podletelo pod tanjirasti jer kazes da su safovi bili popustani pa su oni malo rupe zeznuli ako nije do toga stavi srce diferencijala u strug pa proveri dali bacaslavko68 je napisao(la):Javljam se iz Bosne.
Citajuci vas forum naisao sam na temu Problem sa difrencijalom odnosno konusno tanjirastim zupcanikom na IMT-u. Imam slican problem IMT-u 549 na tanjirastom zupcaniku popustili su sarafi i vecina ih je pukla. Pregledao sam konusni tanjirasti zupcanik, nisam uocio ostecenja bar ona koja se vide okom. Zamijenio sam sarafe i montirao i uvijek zapinje na istom mjestu tanjirastog zupcanika.
Molim Vas ako mi mozete pomoci, postoji li neka firma ili neko ko moze pregledati ispravnost zupcanika, ili mozda znate do postoji neki drugi problem.
ima rotacionu pumpu, i grejac sam proverio radi.zorancile je napisao(la):Kakvu pumpu ima, linijsku ili rotacionu? Da li ti radi grejač?