Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na podatcima.lucky je napisao(la):Perkins A4.248Antonio je napisao(la):@lucky
koji dijelovi motora od Perkinsa odgovaraju za IMT 577.
Koji je Perkins ekvivalent za motor od 577.
Moram ti napomenuti da to nisu originalni Perkins delovi(ne znam cak ni da li postoje) vec su najcesce Kolbenschmidt, Goetze, itd. koji su namenjeni za Perkins. Znaci, moras znati koji je Perkins ekvivalentan tvom motoru i na osnovu toga trazis u katalogu delove za taj Perkins motor.Antonio je napisao(la):Dali su ljudi radili već to da su Perkinsove dijelove stavljali u IMT traktore (mislim na generalne remonte motora) i kakvi su bivali rezultati, trajnost itd.
Kod mene ljudi najcesce ugradjuju indijske i drapsinove delove za IMT-539/542/560 i R-65.Matić je napisao(la):Kod nas sada većina mašinskih obrada ubacuju Kolbenschmidt elemente
vranjanac je napisao(la):pozdrav drugari.za neki dan cu krenuti sa "generalkom" na mom imt 533.koje delove mi preporucujete?
Gospodine CAR Vi ste stvarno CARINACAR je napisao(la):panonstib
kad rikne imt 533 mecu motor od 539 na njega jer je jeftiniji od 533 a generalku nitko neradi na tome traktoru bar kod mene u mom kraju.