Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav! Jesi li zadovoljan na pumpu?Interesuje me jer bih i ja trebao da radim pumpu od r65.cika_jova je napisao(la):stigla mi je pumpa od zeravice zamenjeno: odmeravajuci ventil, filter, opruga, poluga gasa, vijak, specijalni vijak, semering, krilca + usluga opravke = 5000 din
u pitanju je rotaciona pumpa za R 60
juce sam ga malo stisnuo uz jedan zesci nagib sa punom prikolicom zelene sase sa prosecanja, ide kao metak ne oseca brdo ko da ide po ravnom, uradili ljudi svaka castmmb je napisao(la):Pozdrav! Jesi li zadovoljan na pumpu?Interesuje me jer bih i ja trebao da radim pumpu od r65.cika_jova je napisao(la):stigla mi je pumpa od zeravice zamenjeno: odmeravajuci ventil, filter, opruga, poluga gasa, vijak, specijalni vijak, semering, krilca + usluga opravke = 5000 din
cika_jova je napisao(la):juce sam ga malo stisnuo uz jedan zesci nagib sa punom prikolicom zelene sase sa prosecanja, ide kao metak ne oseca brdo ko da ide po ravnom, uradili ljudi svaka castmmb je napisao(la):jesi li slao pumpu postom ili si isao direktno?cika_jova je napisao(la):stigla mi je pumpa od zeravice zamenjeno: odmeravajuci ventil, filter, opruga, poluga gasa, vijak, specijalni vijak, semering, krilca + usluga opravke = 5000 din
Pozdrav! Jesi li zadovoljan na pumpu?Interesuje me jer bih i ja trebao da radim pumpu od r65.
Da li da uzmem gumeni (jeftiniji) ili silikonski?zorancile je napisao(la):Zadnji semering radilice (onaj gumeni sa kućištem) je dobar Higum Zrenjanin, mada može i neki drugi, samo gledaj da je sa dve opruge.