u pitanju je tafe 5900 4wd, a prodala mi ga je firma Agrouniverzal iz Gornjeg Milanovca, i oni treba da ga servisiraju i odrzavaju
sjebase me prvo za prvi servis nisu mogli da dodju da ga urade 20 dana i osta mi posle svo oranje za prolece
drugi servis radjen na 220 sati, promenjen semering na prednjoj vuci i to covece dosli u 10 sati rasturali do 12 nit znaju koja je velicina semeringa, niti gde mogu da ga nabave jad i tuga covece, i to namestali do mraka, semering na zadnjem levom tocku nisu ni pokusali da zamene, niti su mi nastelovali kocnice vozim traktor vec 220 sati sa jednom kocnicom, gde god su nesto skidali i odvijali vratili sve stare podloske i dihtunge pisa ulje i nafta na sve strane, kao doci ci ce to je bilo u maju a sad avgust
najavim im sve sta ne valja i sta treba da se menja, a oni brate ko da su pali s marsa jos me gledaju ko da nisam normalan
sad kad je bilo 380 sati zovem lepo izdiktiram sta im sve treba, otisla oba semeringa na prednjoj vuci, onaj na zadnjoj treba da se menja, kocnice nemam, ulje curi, gorivo curi, pumpa za servo volan curi, na ulazu kardana u prednji most curi, na izvodu kardana iz diferencijala za vucu curi, oni kao narucice delove, sad delovi kao stigli u BGD, al treba neko da ode po njih covece, a na traktoru danas ce da predje 450 sati, dosad sam mu dolio 4l ulja
i jos me pitaju sta mu radis covece - sta mu radim kosim, grabuljam, baliram, vucem, taj traktor jos nije zapeo, stace da radi u sliazi kada ga grunem na 2000 obrtaja ceo dan, ili u oranju
jebote da ne moze da se zadihtuje nov traktor to jos nisam cuo, jos imas na raspolaganju garanciju, menjaj brate sve sta ne valja ako treba i 10 puta dok ga ne uradis kako treba to sve pokriva davalac garancije