Danas mi na oranju pukne kaiš (IMT 560) i pošto ne gledam u satove na instrument tabli (pogledam s vremena na vreme ali ne non stop), prokuva mi voda. Ja sam reagovao tek kad sam video da se puši vodena para, naravno odmah sam video po satu temperature šta je i ugasio traktor. Kad sam zamenio kaiš, nastavio sam dalje da orem i nisam ništa primetio po traktoru da je drugačije (mislim na eventualne posledice tog kuršlusa). Doduše pošto je već padao mrak, napravio sam još samo par krugova i došao kući.
E sad mene zanima da li ovo može da ima neke posledice jer ne znam koliko dugo je prošlo od pucanja kaiša do momenta kad sam ja to primetio (mnogo nije al' koliko ne znam jer sam gledao nazad u plug). Sad mi đavo ne da mira, traktor je posle zamene kaiša radio normalno, ali ništa me ne košta da pitam majstore sa foruma da li možda treba na nešto da obratim pažnju (osim da gledam u satove) i kako da prepoznam eventualne posledice svega ovog.
E sad mene zanima da li ovo može da ima neke posledice jer ne znam koliko dugo je prošlo od pucanja kaiša do momenta kad sam ja to primetio (mnogo nije al' koliko ne znam jer sam gledao nazad u plug). Sad mi đavo ne da mira, traktor je posle zamene kaiša radio normalno, ali ništa me ne košta da pitam majstore sa foruma da li možda treba na nešto da obratim pažnju (osim da gledam u satove) i kako da prepoznam eventualne posledice svega ovog.