meshter
Član
Otvori poklopac sa donje strane zvona pa ces kroz njega videti odakle curi ulje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam imao problema sa rakovicom i zadnjim dihtungom kod radilice stalno curelo ulje iz motora i kapalo po korpi pa je znalo da proklizava ,joj jednom prilikom sam bio popizdeo , isao ja da orem i sad ja u brazdu a ono nece ni da mrdne ,motor radi redovno al nece da vuce pa da si bog, i ja se tu uplasio nesto ne valja tamo vamo i skontam da je cale sipao po kile masti u druk lezaj da ga "podmaze" i naravo preslo sa lezaja na korpu i lamelu ....2 sata sam ja prao sa aparatom pod visokim pritiskom korpu kvacila i zvono od masti i ulja... ma cudo jedno sta je te prljavstine iscureloslavonac je napisao(la):neće-korpa razbaca ulje okolo kad se vrti-znam iz iskustva
Kako u kanal za vodu kad se kvar dogodio u zatvorenom prostoru izmedju klipa i glave?Dragan18 je napisao(la):samo pazi da nisu upali delici metala u otvore koroz koje treba da protice voda za hladjenje