Ja sam pre par godina kad je tast prodavo ladu sipao nesto u tom stilu, neznam kako se zvalo, uglavnom motor je bio groblje, tako da se na leru palila lampica za ulje koliko je los bio pritisak ulja, i kad sam usuo posle se nije palila lampica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meshter je napisao(la):Procitaj u uputstvu za modifikator na koliku kolicinu ulja se dodaje da bi imao pravi efekat, jer obicno ide na 4 do 5 litara ulja za automobilske motore a ti u kombajnu imas 12 litara pa bi trebalo da sipas vise modifikatora.
Sale je napisao(la):A turbina je od ?
meshter je napisao(la):Ako jedan modifikator ide na 5 litara ulja onda su dva dovoljna. U S-46 stane 12 litara kad je potpuno suv karter, prilikom zamene ulja nemoze sve da se ispusti pa tako menjas samo 10 litara
banePA je napisao(la):Pa nasao sam neki modifikator, ruski, zove se Resurs, 2300 din. kosta, sipao sam mu i malo je bolje, ali u prospektu sam procitao da motor mora da radi odredjeno vreme, za pun efekat treba motor (auto,kamion) da predje od 200-500 km, e sad koliko je to za kombajn rada, do sad sam sipao sae 30 ulje, da predjem na gusce neko, sae 40?
prozorak je napisao(la):pozdrav dobri ljudi, ja sam novi ovdje, interesuje me da li iko zna na kojoj stranici bi mogao nabaviti el.shemu(shemu elektronike) Ursuza ,75. godiste
~Kiki~ je napisao(la):Ljuta zver je mogla sačekati još malo da skineš tih 23 kj .