Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
gde mogu da nadjem katalog i radionicki prirucnik za imt 565
da li postoji neki sajt sa kog moze da se to skine
hvala unaped
_________________________________________________Post je spojen: [time]1242636527[/time]_________________________________________________
nasao sam
IMT 560,567 - kat.rez delova by Čugi
samo da li se ovi katalozi odnose i na model 565
Većina da, ali motor nije isti (560 ima pretkomore a 565 direktno ubrizgavanje pa je razlika u glavi, klipovima i još nekim stvarima ali ja to ne znam baš detaljno).
Pozdrav svima!
Da li neko zna koliki je normalni pritisak ulja u motor pri leru na traktoru IMT 539?
Nesto mi se otac zali da mu je prenizak pa me zanima koliki je normalan.
Unaprijed zahvaljujem!
ma odkud znam cale kupio onaj prodavac rekao ako ti padne imalo ispod 4 bara da me zoves da ti vratim pare to je sipano jos prosle godine pred silazu!! i nemislim da je kod tebe do motora malo mozda a inace i ulje
što se tiče pritiska ulja u motoru nebi trebalo da je veći od 4 barasto znači da može bit i 4.
ali nesmije past ispod pola bara-tada je motor na izdisaju-ili je pumpa loša ili rasipa na letećim ležajevima-ili je začepljen negdje
kod Matica je moguće da se negdje začepilo,ili kod sata ili na indikatoru ako ništa nepokazuje na leru
minimalni pritisak ne sme da bude ispod 0.8 bara a nije dobro ni prevelik zato sto brze okrece ulje i vise ga lomi . najbolje 1.5 na leru a najveci 3.0