Sale je napisao(la):Ajde jedno pitanje za iskusne.Odjednom vucenu tanjiracu ne mogu da podignem sa rucicama za kipu.Ulja ima u hidraulici ali slab pritisak u crevima do tanjirace .Otpustimo malo creva na samom klipu tanjirace ,curi ulje ali nekog pravog pritiska nema.Polugama na cimanje gore dole proradi i nekako je podignem i onda radi dobro gore dole 2-3 sata i opet isti problem.Otprilike kako da se zapusilo crevo .Da napomenem ako ima veze poluge od hidraulike ( mislim na zadnje poluge za kacenje masina )
se pokrecu bez problema gore dole . Da li je neko imao slican problem i sta bi mogao biti kvar.
ja sam imao slican problem sa belorusom i vucenom tanjiracom.
prvo vidi dali se traktor optereti kada povuces rucicu za podizanje.ako se cuje opterecenje maqsine znaci daa pumpa gura ulje ali nema gde jer je nesto zapuseno,kao kada nema prikljucene masine.
kod mene je problem bio smesan ali me je bas namucio,tacnije problem su bile brze spojke zbog nejednake sile u oprugama koje vracaju onaj pipak u sredini. jedan pipak se prilikom spajanja creva pomeri mnogo unazad tako da drugi ni nemora da se pomeri i ostane zatvoren a creva su spojena i ja mislim sve je ok.
ova tvoja jeba me podseca bas na to.
proveri pa javi sta si uradio pozzz