Čugi
Zaslužan član
A ona takozvana "manevarka" što pakuje vagone, jel i ona radi na tom principu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cime se kodvas manevrise? Kodnas Djakusama koje rade na istom principuslavonac je napisao(la):NE-ona ima hidroprenosnik na mjenjač i kardane na svakoj osovini-isto je dvotaktna ali BEZ VENTILA i KLACKALICA i ima 8 ili 12 cilindera
slabija je puno ali za posao za koji je namjenita
torpedo je napisao(la):elasticna ploca(ne znam kako se taj deo zove) nalazi se u korpi izmedju potisnih ploca (nazubljeno, konusno, celicno li je?)
lakarije je napisao(la):Ma u zamajcu je .Probacu sa drugim lezajom,i ja cu ga podmazati(kad god ugradjujete nov lezaj
otvorite ga pazljivo,podmazite i zatvorite,jer se oni fabricki jako lose podmazu).
Jedino mi nije jasno,nemogu da verujem da moze toliko da dodje do deformacije materijala da se ovakve stvari desavaju.
Ostaje da sve ovo sastavim,i da kad pocnu ozbiljni radovi na prolece,da vidim sta ce se desavati,pa cemo svi imati jedno novo iskustvo.
Hvala svima koji su se odazvali za ovaj problem!