Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napokon rešio problem. Danas sam izašo da uzorem 2 jutara i rus ponovo počeo da radi "bez veze" došo kući i pregledo dizne, kad sam odvrno prvu cev sa dizne traktor je počeo da radi lepše. Skinuo tu diznu i odneo na pregled (da napominjem da je dizna nova orao samo 2 sata) "pišao" je. Otišo u prodavnicu gde sam kupio i prodavac zameni i da drugi,kaže da sam ja treći koji je vratio.Zamenio,sad lepo radi i ne dimi tolko Sad dokle će.... Znaći delovi su...šandor je napisao(la):danas sam odneo dizne jedan je "pišao" na 70 bara drugi je na 140 bara a dva su lepo radile na 190 bara. Zamenio onih dva koja nisu valjale i sad pali na sekundu i lepše radi ali ... taj crni dim još je tu kad naglo dodam gasšandor je napisao(la):Na rusa 1025 odjednom u radu počeo malo da dimi i promenio je zvuk kao da malo lupa u motoru. Šta bi mogao da bude? Da li je to neka dizna?