To si u pravu. Naradi se čovek oko toga do mile volje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Branko je napisao(la):Svi koji žive u okolini gradova su u prednosti što pogodnosti grada su im na 20-30min vožnje kolima, a ipak imaju prostranost seoskog života, sa sve kučićima, mačićima i pilićima koji trčkaraju po dvorištu i lepom baštom iza kuće.
Deda Lala je napisao(la):Добро мислиш Голубе.
Пре доста година у град су почели да долазе људи не да лакше раде и живе, већ да не раде,а да примају плату.Њихова деца су расла са кључићем око врата.Е ,сада су та деца добила своју децу која су порасла
и седе испред ових сокоћала и у тренду мисле да им је то сав свет.Празни разговори,глуварење,смарање,
друштвене мреже у виртуелном свету,поруке на моб. итд.итд.Додуше,већина родитеља нема појма шта им раде деца и како проводе време и у школи и ван ње.
А од главе риба смрди.
North ARMY je napisao(la):Da li mi mozete navesti koje su to po Vama finansijske olaksice zivota u selu ??
Kurkela je napisao(la):hm...
Sve to stoji.
Ali velika vecina u gradu nemisli uopste tako. Imaju sve, pri ruci u gradu i zasto bih se zamajavali sa selom.
Velika vecina lagodno zivi u gradu, i verujte sve je to lepo ali, od sela nema nista. Nazalost
Mladi sa sela odlaze u grad.
Sve ima svoje prednosti i mane, mada ja nebih menjao svoje selo.
North ARMY je napisao(la):E pa ni selo nije ni blizu onome sto je bilo da moze da se zivi bez novaca tj proizvodis sve svodje,djoku...
I mi placamo struju(konkretno 3500,a nekad i 4000 svakog meseca,a ne grejemo se na struju) mesecno moja 5 clana porodica,placam smece,vodu tacno po kubiku,placam internet,registrujem auto i traktor,telefoni,bela,crna i ostala tehnika svega imam *2 nego vecina u stanu...
Svako ko misli da je zivot na selu bajka,domaci hleb,kokoske koje kljucaju po dvoristu i sl nek dodju na selo,puna su sela praznih kuca.
Post je spojen: [time]1284887378[/time]_________________________________________________
Cak se i lezarina na groblju placa na selu kao i na gradu.
North ARMY je napisao(la):,kokoske koje kljucaju po dvoristu i sl nek dodju na selo,puna su sela praznih kuca.