Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sede retardi kući , nabudžili rigove, pokupovali sve procesore i grafičke i sad kopaju kriptovalute, u stvari troše struju za male zarade. Meni crkao komp, ne mogu u celoj Srbiji da sklopim jedan pristojan zbog njih...Kriptomajneri - ?
Je l' može neko pojašnjenje za nas neupućene?
Pa taj Dell radi dobro! Neki LG je onaj koji prekida.Baci taj Dell na ulicu,kupi Asus ,moj sljaka 13 godina bez problema,preziveo nekoliko strujnih udara,dok je stari komp stradao,tj odredjeni delovi u njemu...menjao sam napajanja, graficke,hdd,maticne ...
Ja sam na novi komp instalirao slicno windows kao ti ,samo nije nista na sprskom,ja sam preko nekog stranog you tube tutorijala odradio,iz prve mi je uspelo,prvi put u zivotu da sam instaliram windows xd.Mogu videti naci taj tutorijal,na starom kompu je sigurno u istoriji ,jer ga nisam koristio od kad imam nov.
Očigledano ne vidi boot na USBu. Kad stsneš u F12 moralo bi da ga pokaže u opcijama sa hardom. Probaj ponovo da ga ubceiš preko rufusa. Vidi Boot mode u biosu. Enable da bude.Taj mediaCreationTool valda (ako sam dobro razumeo ono uputstvo) služi da skine instalaciju, pa onda prilikom skidanja biraš da li će biti u ISO ili odmah na USB. U uputstvu su savetovali bolje u ISO pa onda preko Rufusa na USB. Jedino što su oni rekli da u partition scheme biram GPT, a u target sistem UEFI (non CSM). Pokušaću i tako.
Ove sličice iz Biosa sam sad slikao, znači i dalje je podešeno da prvo ide USB HDD. Probao sam da USB stavim pozadi, ali sve bude isto.
Ovo sa F8 (samo što je na Lenovu to F12) sam probao ali mi ne daje mogućnost USB-a već samo ugrađenih HDD-a