Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi onda treba mini PC, nesto na ovom fazonuТе кутијице? Па поента је да их накачиш на Нет, било на жицу, било на антену. Има ту код њих, рекао бих најпопуларнији, тај мултимедијални део, са филмовима и серијама, до којих долазиш на више начина, али мене је заинтересовао онај део употребе тих кутијица са веб-браузингом и са мало "јутјуба". Ето сад, сав тако забуњен, тражим дивајс који би ми радио то што помињем.
Неудобно ти је због уноса текста? Ја видех да имају некакве малешне, али ипак qwerty бежичне тастатуре за "андроид боксове" са нечиме што личи на "тачпед" неког ноутбука. Да ли би ти таква тастатура помогла да ти браузинг ради к'о на нормалном РС-у? Је л' само то у питању или су сами браузери за "андроид боксове" (је л' може да се инсталира "лија"?) устројени другачије од оних за РС-јеве?Box po meni ima smisla samo za gledanje tv kanala serija i filmova, a za kompjuterske namene je bolje koristiti komp. YouTube je ok na boxu ako znaš šta hoćeš, ali ako tražiš nešto, pa ti onda trebaju i komentari i kanali i predlozi onda je to sve preglednije i dostupnije i lakše na kompu. Brauzing takođe...
Дукеј, брате слатки, шта те је натерало да напрасно почнеш да ми персираш? Што каже "Бед копи" - 'Еси ми добар!? Да није нови симптом короне?Npr. pretražujete nešto....kad vidite neki dobar klip pogledate kanal.....onda čitate komentare....komentarima nađete....Kad uzimate box pogledajte.... Ako želite....onda uzmite... ovo što sam Vam pisao...
Дукеј, брате слатки, шта те је натерало да напрасно почнеш да ми персираш? Што каже "Бед копи" - 'Еси ми добар!? Да није нови симптом короне?
Немо' на Ви, ако Бога знаш!