Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако је матична плоча подржава два канала на енглеском (Dual Chanel), можеш да купиш РАМ меморију различитих брзина као и од различитих произвођача без икаквих проблема, а обе меморије ће код оваквог типа матичне плоче радити на својим брзинама. Чак шта више и обичне плоче које не подржавају дуал ченел раде са различитим брзинама меморија, тако што оној меморији која има већу брзину смањи да има исту брзину рада као и спорија меморија. Проблем није умеморији или пак матичној плочи, често је проблем у БИОСу, који треба надоградити са неклом новијом верзијом.Znači onda da gledam 8GB. Pitao sam zbog toga što komp ima dva slota za memorije, pa onda moram uzeti memorije da su po 4GB komad.
Još jedno pitanje, ako se koriste dve memorije, istog kapaciteta i brzine, ali ne uparene tj. od različitih proizvođača - da li to smeta mnogo?
Kod nas u Srbiji su cene polovnih racunarskih komponenti generalno svugde naduvane,Nemoj gledati kp sajt tamo su cene naduvane.
Aj' kad sam već počeo da vas davim, da pritegnem još malo.
Da li može neko da pregleda malo ponude ovih SSD-ova iz ovih naših on-line prodavnica (tehnomanija, gigatron, winwin...) kompjuterske opreme, pa da mi preporuči neki jeftiniji SSD, pa da naručim dva komada. Ja sam sad malo pregledao te ponude, i zbog onog crnog petka (računam možda da na taj crni dan ušparam neki dinar), al' brate izbaci mi stotine tih uređaja a ja nemam pojma šta je tu šta (hdd bar izgledaju isto spolja a ovi čak ni to). Koliko sam video sad ni nema manjih od 120GB, a meni bi trebalo samo za sistem i programe, a sve ostalo (slike, klipovi..,. ) bi išlo na dodatni hdd. Računam da mi je za to najmanji SSD dovoljan.