Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam na poslu situacija da adapter od korisnikovih bokseva daje 12v na prazno , ali kad ga ubodes u box ni kvrk, ni lampicu ne upali.Tako da probaj to.
Ako ne radi ne vredi ti ga otvarati, nemas sta videti , sve smd komponente sitno.
Ja sam moj otvarao i lemio konektor za externu antenu.
Jer sa fabrickom antenom nije hteo da predje 10-15mbit u susednoj sobi ruter.Sad ide do 90 mbit na speed testu.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Jel treba nešto od opreme i koja je aplikacija u pitanju?Ja imam za 10e mesecno oko 1000 kanala, i video klub 2000 filmova.
Znaci sve sto postoji od kanala,ubacuju sad polako i 4k kanale.
Radi super.Nema ugovorne obaveze ni nista.Uplatis mesec dana i gledas.Kad neces ne uplatis nikom nista
Ok, opet mi nije jasno kako to sve puštaš u rad.Smart tv Lg ili samsung, android box, mag-box, mozda i android tv nisam probao.
Trebalo bi da bude dovoljno sto se procesora tice, pod znakom pitanja je ta integrisana graficka koja je snage.Na primer ja jos uvek koristim komp kupljen 2008. AMD Athlon 2.4 GHz Dual Core procesor sa 2GB DDR2 memorijom i hardom od 160GB. Instalirao sam Linux na njega i za surfovanje na net ili da pogledam neki film na njega vise nego dovoljan.Aj' da i ja nešto pitam u ovoj temi, davno nisam...
Uzeo sam neki polovni komp ( Lenovo ThinkCentre M71e ) sa procesorom Intel CORE i3-2120 CPU 3.30GHz. Komp je namenjen roditeljima koji tek treba da nauče da koriste komp, i koji će služiti samo za surf. Da li je taj procesor vec zastareo za tu namenu? Komp nema RAM i HDD, to treba još da uzmem (polovno naravno), a grafička je integrisana. Kupio sam ga za oko 30e.