Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno,samo je problem sto sad nema dobrih ponuda na winwin i gigatron,evo upravo gledam na njixovim sajtovima,ja sam tokom zime trazio komponente za mene,tad su imali preko 100 procesora u ponudi a sad svega 50.Ja za moj komp planiram uzeti maticnu,graficku,ram i procesor,sve ostalo imam,a rezac po meni nije ni potreban .@Arkadije
Da li možeš da mi pošalješ spisak komponenti koje ti izabereš za svoj komp (kad si već proučavao ponudu)?
Zbog garancije,eto zašto bih ja uvek npr. grafičku karticu kupio novu.Manje više matična ram i procesor to može i polovno.Grafičke kartice pogotovo ove novije gejmerske, koliko mislite da će to potrajati ako je pržena igricama sa hight detaljima,maksimalne perfomanse joj rapidno skraćuje vek trajanja.Potpuno se slazem oko ssd-a s landini-jem... Kingston HyperX Fury 120GB je 52 evrica... Sto se tice cpu-a, intel je bolji po "krivinama", dok na "pravcu" amd sasvim solidno radi... Zato ga "gaming" populacija forsira... Za neke matematicke proracune, pogotovo Matlab, AMD je pokazao bolje rezultate nego intel... A kako imas dobro hladjenje nemoj bjezati od amd-a.
Kod mene je Xeon X3220 preko 10 godina u compu i 8gb ddr3, do prije godinu dana je bio mehanicki hdd i kupim fury 120gb. Na sata2 su vidljivi rezultati a na sata3 je prica za sebe... Na njemu sam odigrao samo Far Cry1 i to je to...
Kad vec sastavljate comp, zasto komponente moraju biti nove?? Cemu to??