Savet oko kompa!

Imao sam slicnu situaciju sa Orionom. Tj sa njihovim bezicnim internetom. Prilikom prve montaze,koliko se secam,uopste nisam imao signala. Pokazuje mi mrezu i preko wi fi i preko lan,ali dok nisam pozvao nih da mi promene neka podesavanja nije bilo vajde :)

Pozz kolege ako moze mala pomoc,skidao sam neke fajlove i prirucnike sa interneta a nisam primetio da ja antivirus ugasen,i sad su mi se pojavili neki virusi,kineska slova,iskacu mi ona obavestenja na kineskom..ima li ko kakav savet kako da to ocistim bez rusenja sistema...i komp je osetno sporiji,tj laptop...Hvala unapred

Poslednja izmena od urednika:
Pozz kolege ako moze mala pomoc,skidao sam neke fajlove i prirucnike sa interneta a nisam primetio da ja antivirus ugasen,i sad su mi se pojavili neki virusi,kineska slova,iskacu mi ona obavestenja na kineskom..ima li ko kakav savet kako da to ocistim bez rusenja sistema...i komp je osetno sporiji,tj laptop...Hvala unapred

Ta kineska slova (oni su nam isto braća pored Rusa) nisu problem, nauče se. Stvar je još gora. Pišeš latinicom čoveče! :haha:

Najbolje rešenje je da oboriš sistem.

Ne bi trebao da ti nedostaje program jer su to sve sistemske datoteke koje se automatski instaliraju.Pregledaj ti to detaljnije.

Skines direktno sa microsoftovog sajta i instaliras language pack. Tamo izaberes koji jezik hoces. Bar sam ja tako radio sa XP-om i 7.

Sent from my E2105 using Tapatalk

Prilikom popravke kompjutera, sam uzeo nov hard disk ali nije to bio problem nego neka kartica, pa sad mi stoji taj Hard disk Toshibin od 500 GB, kupljen u gigatronu gde bih mogao da ga prodam dao bih ga jeftinije samoo da mi nestoji bezveze?

Nazad
Vrh