kurjakbb
Član
Hvala druze. sada cu bas da skinem aplikaciju i da probam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari, oko izbora antene za bezicni internet, sta znace oni db(decibeli), da li mora da bude 24db, ako je antena na 2,4Ghz?
Provajder je na 2,4gHz, ali me sad bune oni decibeli, treba da narucujem, a antena po oglasima ima sa bas velikim dijapazonom db.
Da li antena sa vise db ima jaci prijem od one sa manje?
kako da obrišem safefinder iz kom .sve sam probao ali neide
Da li ti piše da je pronašao tvoju adresu u adresaru ili tako nešto? Verovatno je na engleskom,i da ti traži da preuzmeš neke datoteke i sl u pitanju je vrsta virusa koji se širi preko skype mogu se naći ženska ili pak muška imena,tako da ukoliko znaš engleski i ako prihvatiš postavi npr prosto pitanje neko i uzastopno ga ponavljaj primera tipa kako ti se zove mama,jer skype virus radi poput bota i odgovara malte ne poruke u redosledu kako bi sagovornik inače postavio pitanjaPozdrav svima, u dva meseca vise puta je na skajp profil poslat zahtev za kontakt sa druge strane okeana (Singapur,Teksas,Njujork) niti znam niti poznajem tu trojicu.Pa me interesuje jel su to neke zvrcke sa virusima ili neki malver.
Samo je poslat zahtev nista drugo ne pise zaboravi da kazem profil je kevin i bez slike je tako da je nemoguce da je neko prepoznao, svi sto su poslali zahtev su kao priblizno njenih godina.Postalo mi sumnjivo ovaj zadnji je kao neki doktor iz teksasa a bas je pricala pre neki dan sa prijateljicom koja je odatle.Svoj trojici nadimci nemaju veze sa imenom.
Kada uvelicam slike da vidim ko je sve se zamute. Za svaki slucaj sam odbio zahteve necu da rizikujem.Hvala kolega
Opet imam neki problem. Sad me nesto torrent zeza. Nece uopste da pokrene skidanje i jednostavno ne reaguje. Uzmem i izbrisem pa instaliram ponovo, medjutim opet ne reaguje. Sta bi tu moglo da bude problem?