Savet oko kompa!

Само ово не вреди више од до 100Е.Понуди 90Е па се нађите на максимално 12.ооо динара или 100Е.
Процесор је 40-45 Е
Плоча 30 Е Дооообббрррооо је погледај.Не сме да има уочљива места поправки нити уочљива тамна места што би значило да је "грејана"
Меморија до 30Е. Постоји посебан тест за меморију
Обавезно тражи писмену гаранцију бар 3 месеца

Kolege potrebna mi je pomoc oko izrade grafika,radi se o stubastom ili kako se vec strucno zove,unosim elemente N P K,e sad problem je N jer se unosi u prolece i jesen,pa bih trebao taj stub da podelim procentualno u odnosu jesen-prolece.
Ovo sam uradio u pentu na brzaka da pokazem sta mi treba,znaci zeleni je problem.

У ком програму радиш, зар у Word-u немаш опцију код графикона Stacked Column.

Javno se zahvaljujem kolegi DulkaArpad na trudu u sitne nocne sate,a nismo nasli pravo resenje.
Inace ipak je moguca ona opcija,javio mi se neki kolega da pomogne i uspeo je.

Нешто из радионице мог бураза. Кућиште за комп у облику средњовековног оклопа. Све се отвара помоћу електро мотора, анравано компоненте су врхунске у њему, а цена ситница 4,5к евра:osmeh: ако се не варам...
2vspyxk.jpg

2mmec29.jpg

ip1ert.jpg

euo55y.jpg

23rpv7d.jpg

Свака роба има свог купца,поготово овакви егземплари.Овакве направе раде савршено веома дуго на задовољство власника,а трагедија почиње када престану са радом.Овде,колико видим има и водено хлађење,било би зачуђујуће да није тако за те паре.
Овде где сам тренутно видео сам и интрересантније и наравно далеко скупље моделе и конструкцијске облике.На жалост трговци ми нису дозволили да сликам а на њиховој презентацији тога нема.Систем је дођи, види, купи и носи.
Добро је постављати и слике оваквих уређаја да се види шта све има у озбиљном свету а да је при том све то доступно и не претставља проблем да се то и купи.

Моја једина грешка је била цена. То ће бити почетна цена на лицитацији на неком великом ИТ сајму технике у Хановеру, ако се не варам...Иначе реч је о кастом кућиштима, која ће се радити само по наруџбини купца. Ово је само једно у низу...

Drustvo treba mi savet oko kompa, uspeo sam da s....m desktop brisao sam neke foldere koji mi ne trebaju(u c/users/appdata) pa sam greskom obrisao nesto vazno::sramota::.Sada nece na internet ni
preko chrome ni preko internet explorera, nece da se uloguje na skajp. Osim toga sve savrseno radi ,izbacuje poruku 'Catalyst Control Center:Host application has stopped working'.
Ima li pomoci ili ponovno instaliranje operativnog sistema (win 7 je u kompjuteru).

Pokusaj da napravis novog korisnika. Ako si brisao samo iz C:\users\sremac106\.... mozda i pomogne. Ako si brisao iz C:\users.... onda tesko :)

Hvala Beli :ppozdrav:.Uspelo je sa novim korisnikom bar radi internet explorer jedino sto su svi podaci (slike,downloads itd.)ostali na prvom korisniku jel moze to da se prekopira sa jednog
naloga na drugi.
---------------------------------
Ispravka tu su podaci samo nisu precice na desktopu,hvala jos jednom.

Poslednja izmena:
Ovako: komponente za "nov" komp se polako prikupljaju (ostalo mi je još da kupim hdd, možda i ssd, ali to ću kupiti novo) i treba da razmišljam o Windowsu. Koji win preporučujete, i ako može neka adresa odakle da ga skinem?

Znam da će sad svi reći nađi na netu, znam ja to, ali sam čuo da sad to više nije kao kod XP-a da postoji ključ prilikom instalacije već neki activated (što ja nemam pojma šta je) pa da onda ne skidam nešto nasumično već ako neko zna tačno šta i gde...

Ако паре нису проблем онда ССД бар320 ГБ.Ако узимаш САТА обавезно БЛЕК(црни)никако плави или зелени.Ти су у старту неисправни без обзира на тренутну гаранцију.
Препоручујем и даље Седмицу без обзира шта ко каже.Идуће године кад 10-ка не буде више бета верзија ....
Ако одмах инсталираш 10-ку буди веома опрезан приликом инсталирања да се после не кајеш,има зезнутих зачкољица које после не можеш никако исправити нити поништити.Сигурно не желиш да ти неко прегледа хард и пали камеру и посматра шта се гогађа у просторији где ти је комп.

Ovako: komponente za "nov" komp se polako prikupljaju (ostalo mi je još da kupim hdd, možda i ssd, ali to ću kupiti novo) i treba da razmišljam o Windowsu. Koji win preporučujete, i ako može neka adresa odakle da ga skinem?

Znam da će sad svi reći nađi na netu, znam ja to, ali sam čuo da sad to više nije kao kod XP-a da postoji ključ prilikom instalacije već neki activated (što ja nemam pojma šta je) pa da onda ne skidam nešto nasumično već ako neko zna tačno šta i gde...
Ovde je dobro objašnjena instalacija w 7,barem za mene.

Nazad
Vrh