Ok, onda ovaj disk sa Win7 ne dolazi u obzir zbog 32 bit jer ću imati 8GB DDR2 ram memorije.
Što se tiče kapaciteta SSD-a, neću instalirati nikakve igrice jer me one maksimalno živciraju.
Da ne bude zabune evo šta sam skupio do sad:
1) Procesor je Phenom II X6 1090 3.2GHz sa fabričkim kulerom koji nije nikad korišćen (još je na njemu bila ona siva termalna pasta) jer je prethodni gazda odmah na procesor stavio neki bolji kuler koji sad nije hteo da proda. Ja sam sad stavio ovaj fabrički na procesor. Nisam dirao pastu na hladnjaku jer nije korišćena i nije delovalo da je suva, pa ne znam da li sam možda trebao da stavim neku drugu pastu?
2) Matična je MSI K9A2 Platinum
3) Ram je sa pločom došao 2X2GB DDR2 1066MHz CL5 Transed (fabrički uparene sa hladnjacima)
4) Potom sam još dokupio na limundu 2x2GB DDR2 1066MHz (5-5-5-16) Patriot SLI Ready (fabrički uparene sa hladnjacima)
5) Grafička Radeon HD 6570 1GB DDR3
6) Kućište prazno
7) Napajanje imam u mom starom kompu Chiefec 450W pa ću njega prebaciti u nov komp
8 ) DVD RW iz starog kompa takođe prebacujem u nov. Nije sata ali na ploči potoji PATA port.
9) HDD sam mislio da uzmem neki od 1TB. Koliko sam gledao jeftiniji su Toshiba i Seagate Barracuda pa ako može savet koji se pokazao bolje?
10) SSD sam mislio neki od 120GB (konkretno Patriot Blast jer je taj najjeftiniji a pošto mi je ploča SATA2 mislim da je sasvim ok i on)