Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sam razumeo komp nece da ti udje u instalaciju.. Probaj da udjes u bios i stavi opciju da ti bootuje sa cd-a a hard disk izbrisi sa liste, tad ti nece traziti da stisnes dugme da bi krenuo da dize sistem sa cd-a ... Kad udjes u instalaciju obavezno odradi format C i D particije ili koliko vec ih imas... I naravno instaliraj sistem za koji znas da radi..Prihvatio sam da sredim sestrin stari laptop (neka Toshiba sa instaliranim XP SP3) jer je bio pun virusa i odlučim nanovo da instaliram XP. Nakon više pokušaja, uspem nekako da oborim stari sistem instalacijom skinutog sa neta XP-a sa service Pack 3. (Ja imam proverenu, ispravnu instalaciju SP 1 na CD-u ali sistem ne dozvoljava instalaciju SP1 na SP3). No, toj instalaciji skinutoj sa neta fale neki fajlovi u setupu... Nema veze, probaćemo instalaciju na drugi način. Ubacim CD sa XP-om u laptop, boot sa CD-a u bios-u i to je to.
No, tu dolazimo do problema. Pojavi se ''Press any key to boot from...'' i nakon pritiskanja bilo čega, ništa se ne dešava. Komp stoji tako unedogled. Pokušao sam i sa butabilnim USB-om, isto. U sistem više ne mogu da uđem, komp se restartuje. CD je ispravan, USB isto. Hardver na laptopu je ispravan jer sam malo pre toga koristio instalirani (zaraženi XP)....
Ostao sam bez ideja pa zato tražim savet na ovoj stranici. Možda neko uspe da me oraspoloži barem. Zapravo imam jednu ideju ali sumnjam da će čekić rešiti ovaj problem
Posto hoces iznova da dignes sistem sad bi trebalo da mozes to da odradis sa svojim sp1 sa diska. Ako nesto zapne zvrcni za ideju.
Koliko sam razumeo komp nece da ti udje u instalaciju.. Probaj da udjes u bios i stavi opciju da ti bootuje sa cd-a a hard disk izbrisi sa liste, tad ti nece traziti da stisnes dugme da bi krenuo da dize sistem sa cd-a ... Kad udjes u instalaciju obavezno odradi format C i D particije ili koliko vec ih imas... I naravno instaliraj sistem za koji znas da radi..
Koja je konfiguracija? Ako je u startu bila vista vjerujem da će i sedmica raditi bez problema, xp ionako više nije podržan od strane mikrosofta, nema novih zakrpa i realno to je već preko 15 godina star sistem.
Vrijeme je za noviji.
Šta bi prepoučio od linuxa,za probu. ?
Pogledaj izbor samsunga. Odlicni stampaci. Takodje i hp.Ljudi,potreban mi je savet,hoću da kupim štampač,skener,fotokopir za moje potrebe u boji,šta uzeti?Svaki savet je dobrodošao.
Ja imam ovaj hp deskjet 1050A nije loš za kucne potrebe štampe ,kopiranja i skeniranja samo su malo skuplji ketriđi mada i oni mogu da se puneLjudi,potreban mi je savet,hoću da kupim štampač,skener,fotokopir za moje potrebe u boji,šta uzeti?Svaki savet je dobrodošao.