Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To nisu free programi zato ti daje njihov zig.Odustajem od problema, konvertovao sam video sa oznakom konvertera na ekranu, u ćošku je pa ne smeta mnogo.
Inače, skinuo sam i instalirao više tih konvertera, ali ili imaju taj svoj žig u videu, ili stalno prijavljuju neku grešku, neki pre konvertovanja a neki još prilikom instalacije. Verovatno zato što je mator komp i XP os.
Koliko vidim dodaj.rs nije u funkciji od 30.11,koji web sajt preporucujete za kacenje slika na forum.
Opet muke sa mojim matorim kompom, morao sam da reinstaliram OS jer se jako usporio i sad kod ponovne instalacije ne mogu da instaliram fleš plejer jer je procesor slabiji nego što se traži. Kako da instaliram neku straiju verziju fleš plejera (imam neku staru instalaciju u kompu ali neće da se instalira a pre sam mogao) da bih mogao da gledam video klipove sa neta u Operi?
edit: Našao sam i instalirao neku stariju verziju fleš plejera i sad se klipovi otvaraju, ali kod nekih ide samo ton dok slike nema. Interesantno, dok ide reklama pre klipa ima i slike, ali kad krene klip crn prozor a ton ide. Jel zna neko o čemu se radi? Inače, pre reinstalacije su svi klipovi radili ok.
Mozda je banalno kolega, ali moram da pitam. jesi li inst drajver za graficku karticu?Opet muke sa mojim matorim kompom, morao sam da reinstaliram OS jer se jako usporio i sad kod ponovne instalacije ne mogu da instaliram fleš plejer jer je procesor slabiji nego što se traži. Kako da instaliram neku straiju verziju fleš plejera (imam neku staru instalaciju u kompu ali neće da se instalira a pre sam mogao) da bih mogao da gledam video klipove sa neta u Operi?
edit: Našao sam i instalirao neku stariju verziju fleš plejera i sad se klipovi otvaraju, ali kod nekih ide samo ton dok slike nema. Interesantno, dok ide reklama pre klipa ima i slike, ali kad krene klip crn prozor a ton ide. Jel zna neko o čemu se radi? Inače, pre reinstalacije su svi klipovi radili ok.