Savet oko kompa!

vezano za racunare imate sajt MyCity,besplatna onlajn popravka ukoliko je softver problem,momci su mi pomogli vise puta,ako nekom nesto treba tu mogu pronaci resenje,da se razumemo ovo nije reklama.Pozdrav

Šteta jer nemam direktan link odakle bi ga mogao skinuti. Postoji varijanta preko hamachi da preko interneta virtuelno umrežimo moj i tvoj komp.pa ti ga okačim ali tu ima podešavanja oko opsega i ip adrese, ne znam da li bi ti bilo sve to komplikovano

Kad vec pominjete i torente zasto kod mene vec duze vreme ne radi taj torrent,nece nista da skida a pre je islo sve kao po loju?

Šteta jer nemam direktan link odakle bi ga mogao skinuti. Postoji varijanta preko hamachi da preko interneta virtuelno umrežimo moj i tvoj komp.pa ti ga okačim ali tu ima podešavanja oko opsega i ip adrese, ne znam da li bi ti bilo sve to komplikovano
Хвала ти пуно,компликовано је то превише,видећемо можда се неко јави са једноставнијим линком.У сваком случају хвала.:ppozdrav:

Jel možeš da ga startuješ klikom na ikonicu ili javlja neku grešku?

Ma ja ima onaj program utorent i odem na piratebay izaberem sta zelim skidati medjutim vise nece da radi,pokusavao sam brisat i ponovo instalirati program i svasta nesto ali nevredi nista?

Možda nema dovoljno korisnika (često nijedan) koji dijele to što hoćeš skidati pa zato ni ne radi (nema odakle da povuče). Torent radi na principu dijeljenja, kad preuzmeš šalješ dalje. Nakon nekog vremena ljudi te fajlove obrišu i brzina skidanja bude jako niska ili bude skroz onemogućeno jer niko nema sve dijelove.

Uostalom ima dosta besplatnih zamjena za m$ office (open office recimo) koji uredno obavlja sve zadatke koji trebaju 95% korisnika.

Ma ja ima onaj program utorent i odem na piratebay izaberem sta zelim skidati medjutim vise nece da radi,pokusavao sam brisat i ponovo instalirati program i svasta nesto ali nevredi nista?
I meni na linuksu skida samo prije zapoce, jedino kad skinem skriptu sa opisom za skidanje onda hoce da skida, mislim da se kod njih nesto desava.

Nadjes u torrentovoj trazilici sta hoces da skida. Pritisnes dugme "go to description page" (ono za skidanje ne radi), kad te prebaci na tu starnu na nekom brovseru koga koristis ,onda tamo kliknes na toj opisnoj stranici "download torrent" i snimi ti skriptu u folder gdje vec snimas , odes tamo i desnim klikom na misa startujes taj torrent skriptu ili fajl , torrent te onda pita da li hoces da skida potvrdis i tek onda skida. Pretpostavljam da ako koristis win da je mozda lakse;)

Poslednja izmena:
Скините Опенофис (openoffice).Pојавно је врло сличан МS-u ради одлично а потпуно је бесплатан јер је патентиран као опште јавно добро.Инсталирај и не додај ништа.Остаје ти само да се кроз вежбање навикнеш на ситнице.

Može i Libre office, koji je nastao na osnivu Open offica. Ima sve iste funkcije kao i M$ produkt jedino što je besplatan.

Скините стару верзију μTorrent 2.2.1, ем немате више проклетих реклама, ем ће вам комп лепше радити са њим. Ја га користим од када се поајвио, само сам једном инсталирао новију верзију и од ње сам врло брзо одустао због **greška које су у њу интегрисали.

Зашто скидати са пирата, имаш rarbg, који је можда и најјачи пиратски сајт за скидање, свега и свачега. Pirat bay је добар за скидање рецимо програма, мада му је рарбг одличан пандан...Одавно нисам ништа скинуо са пирата...

Nazad
Vrh