Savet oko kompa!

Jel može da se sa nemčkog prebaci na drugi jezik operativni sistem u pitanju je win7 i stigao je iz nemačke a ne znam ni englezijan najbolje a ne nemački

Ovako nesto pokazuje:

This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect
securely to www.youtube.com, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

What Should I Do?

If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

Technical Details

www.youtube.com uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because the issuer certificate is not trusted.

(Error code: sec_error_untrusted_issuer)

I Understand the Risks

Ovako nesto pokazuje:

This Connection is Untrusted
Који оперативни систем имаш? Док сам имао Икс-Пе на старом компу за многе сајтове сам имао сличне поруке. Сад кад је виндовс седмица немам тих проблема.

На ово сам мислио.

[h=1]Firefox no longer works with some versions of Windows XP[/h]https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-no-longer-works-some-versions-windows-xp

Mislim da je neki Avast.
Slabo se ja razumem oko ovih stvari,moram naci nekog strucnog da mi ovo resi...

I ja sam imao tih problema sto puta reinstaliraj windows tako da sam skontao od prilike da na moj komp od više 10 god. neće da instalira flash plajer veći ili noviji od 10-ke ali mogu gledati you tobe ali zato sajt moj auto nemogu a ne mogu ni instalirati mozilu a ni chrome

Tehnologija najbrze napreduje na svetu,komp ako je stariji od 4-5 godina ,vec je zreo za zamenu,i za istu cenu po kojoj ste kupili taj komp pre nekoliko godina,sad mozete uzeti skoro duplo jaci.To je ono sto mrzim kod tehnologije....a tek mobilni telefoni haha,danas kupite najnoviji,za godinu dana je vec star :haha:.
Imam i ja komp za zemenu,eno ga 7 godina ima,jedva radi,faza raspadanja,nosio ga u servis kazu hdd radi na 7% snage,nije ni cudo kad kod nas nestaje struje vise nego bilo gde u Srbiji.
Inace koristi chrome,bolji je,iako ja imam instalirana oba,vise volim da koristim chrome.A od antivirusa,samo eset nod32,ostali su igracke samo.

@ brankovic,кад год је виђен бесплатни антивирус поготово Аваст и Авира увек је виђен и проблем.За кућне кориснике се AWG показао као веома поуздан. Мало пита,обавештава по потреби и уз минимално знање енглеског скоро да нема с њим проблема.Касперски и Нод 32 стравично успоравају рад поготово на старијим машинама.О исправности одн,неисправности твог компа не знам ништа али сигурно имаш проблем.Немој га давати у руке другарима који се "разумеју" у поправку нити "мајсторима" ту код тебе.Уштедећеш и паре и секирацију.
Аркадије,за проблем нестанка струје и поновно долазак људи су смислили сокоћало звано УПС и њега би требало да има свако ко живи само мало даље од градова.Препоручујем Мастек 1000( два акумулатора 12в/20А сати) са варисторском високонапонском заштитом или сличне.Није проблем само нестанак напона,већи је проблем долазак напона и тада страда највећи број уређаја.
7 година стар комп није увек за бацање,али све зависи од каквих је компоненти склопљен и у које сврхе га користиш.Хард дискови су врло кварљива роба а ако имаш неки хард из јефтиних серија право је чудо да толико траје.Препорука о "мајсторима" важи и за тебе.

Znam za UPS :),ako uzmem novi komp,sigurno cu i njega.Inace nije samo hard disk u pitanju,tu je i zastareli procesor pa i maticna koja podrzava samo ddr2 ram,a imam samo 2 gb rama,sa windows 7 on jedva da radi :spavam:.I tacno je,nije velik problem nestanak struje,nego kad dodje,tada zna napon da skoci dosta.Cudi me monitor nisam gasio iz uticnice sve ove godine,i nista mu nije,kakvu god zastitu da ima,nzm zasto nisu stavili to u komp,jer pre 5 godina sve u kompu je stradalo od elektro soka,samo je hdd i procesor preziveo.A moram reci, struja u selu je takva da kad neko vari na drugom kraju ulice,kuci tacno vidim po svetlima kad pocinje i kad zavrsava var :haha:.

Е,онда теби треба коректор напона.Правили их у Бачкој Тополи у разним снагама оптерећења.Показали су се одлично за замрзиваче и фрижидере.Имали су и оне с фреквентним осцилатором на 50 Херца за телевизоре.
Ипак,квалитетан УПС је добитна комбинација у твом случају и ако то можеш да себи допустиш,без обзира на цену,имаћеш радни комфор за десетку.
А за то што нас све у држави ЕПС зајебава криви смо ми сами.Може ЕПС то да реши али би остали прикраћени за силне милионе прихода које неоправдано приходују.Занимљиво је да се још нико није масовно побунио и све док се трпи и ћути биће овако.

Naravno,UPS ce biti sigurno ako menjam komp,skuplje me izadje bez njega ako slucajno dodje vreme za servis i menjanje pola komponenti u racunaru :udri:.

Imam W8.1 i problem sa ocitavanjem slika u kompjuteru,kad otvorim neki folder sa slikama nebitno da li bilo podeseno od smol do extra lardz velicine tih slika-ikonica prikaze se ona univerzalna slika,nema da pokaze svaku slicicu za sebe i onda moram svaku sliku posebno da listam dok ne nadjem sta mi treba.

Nazad
Vrh