Savet oko kompa!

На невиђено:.Да ли је урађен лоулевел формат на харду?Ако није -урадити.".Инсталирати верзију инсталације за овај лап топ водећи рачуна да је ово што се тиче хардверских могућности веома скроман рачунар.Не оно што мислите да хоћете већ оно што може да ради.Са Асусовог сајта повући драјвере за ову скромну машину и не очекивати више него што она може да пружи.Не изненадити се ако је старији рачунар имао већи комфор у раду с далеко више опција рада.Са минимализацијом потрошње струје и скромном брзином рада процесора чија језгра појединачно раде спорије од процесора демоде мобилних телефона с јако спуштеним квалитетом израде матичне плоче и уграђеним компонентама без обзира на оно што трговци пишу или нуде као истину о овој машини она је само скромна канцеларијска машина.За мултимедијалан рад,компликованије захтеве рада,....потебан је скупљи и самим тим и много квалитетнији рачунар.

Kolege forumasi potrebna mi je graficka kartica za moj desk top.
Imate li neki kontakt na koji bih mogao poruciti neku polovnu?
Stara g kartica mi je bila:
pci express ,256 mb , bit

Gde se u Win XP može podesiti da se neki programi ne startuju sa Windowsom?

Pozdrav drugari.
Imam jedan problem sa kompjuterom.Vec nekoliko dana mi nema zvuk i kad sam ulazio u kontrol panel da vidim da nije tamo slucajno smanjeno,vidim da nije.Sve je nekako sivo i nisu mi omegucena podesavanja sto se tice zvuka.Sve mi se nesto cini da su drajveri nekako izbrisani,ali nisam siguran.
Sta vi mislite,sta je u pitanju?I naravno,sta mi je ciniti?

Najjednostavnije je da ako imas drajvere ili znas koja je zvucna u pitanju , da ih instaliras opet, pa ces videti , a mozes i da pogledas u device manageru da li prepoznaje zvucnu i njene drajvere

Imao sam negde drajvere,ali nikako ne mogu da nadjem taj disk.Znam koja je zvucna,jedino ne znam gde bih mogao da nadjem drajvere i da skinem pa da instaliram.

Jeste XP,neki servis pack 2.Skinuo sam ovo i kad kliknem na run izbaci mi nesto "The filename,directori name,or volume label syntax is incorrect".
Izgleda da imam jos neki problem sa ovim mojim kompjuterom.

Service pack 3 je obavezan za XP.

Najbolje bi bilo da skines poslednju verziju sa ukljucenim SP3 (ako ti je masina slaba za Win7), formatiras C: particiju i instaliras sveze drajvere.

Opcija 2: Skini Malwarebytes antimalware, uradi full scan i onda deinstaliraj stare drajvere i instaliraj poslednje za AC97 (mozes naci na filehippo.com - upisi ac97 u pretragu). Kolega gore ti je dao link koji sa sobom povlaci instaler, toolbarove i razni malware verovatno.

Nazad
Vrh